Închide meniul
EXCLUSIV

Gestul făcut de Charalambous şi Pintilii pentru Mihai Lixandru, noul preferat al lui Gigi Becali de la FCSB: „Asta am visat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 octombrie 2023, 9:18

Reclamă
Gestul făcut de Charalambous şi Pintilii pentru Mihai Lixandru, noul preferat al lui Gigi Becali de la FCSB: „Asta am visat!

Lucian Filip, Mihai Pintilii si Elias Charalambous pe banca stelista la meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si FCSB, contand pentru Play-off-ul Superligii Superbet, desfasurat pe Stadionul Rapid Giulesti din Bucuresti, duminica 23 aprilie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Lixandru a dezvăluit gestul făcut de Pintilii şi Charalambous pentru el, în momentul în care simţea că nu are nicio şansă să prindă echipa la FCSB. Între timp, Lixandru a devenit preferatul lui Gigi Becali după ce a marcat golul victorie de la Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Lixandru este noul preferat al lui Gigi Becali. Mai mult, patronul de la FCSB a anunţat că îl vrea titular pe mijlocaşul de 22 de ani. Lixandru poate fi marea surpriză a sezonului la FCSB, în contextul în care nu părea să emită pretenţii la startul campionatului pentru un loc de titular.

Gestul făcut de Charalambous şi Pintilii pentru Mihai Lixandru

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport, Mihai Lixandru a dezvăluit că atât Elias Charalambous, cât şi Mihai Pintilii l-au încurajat şi i-au spus că va veni şi rândul său să joace. Pentru Lixandru, faptul că a ajuns să joace la FCSB este un vis împlinit.

„Colegii, domnul Pintilii, domnul Charalambus, m-au ajutat foarte mult. Au stat foarte mult de vorbă cu mine, în perioada în care nu jucam, spuneau că o să îmi vină rândul și pentru că mă pregătesc foarte bine, nu are cum să nu îmi vină rândul. Și colegii mă încurajau, este o atmosferă bună în vestiar, suntem un grup foarte unit, mă simțeam foarte bine, chiar dacă nu jucam și mă bucuram pentru echipă că aduce puncte meci de meci. Suntem un grup foarte tânăr și ne înțelegem foarte bine.

Este o atmosferă frumoasă, de prieteni, nu doar de colegi. Avem competiție, avem turnee, este o atmosferă foarte frumoasă. Eu mă bucur de fiecare moment, asta am visat, să joc aici, sunt sănătos și mă bucur de orice moment„, a spus Mihai Lixandru în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Gigi Becali s-a declarat şi el impresionat de Lixandru, jucător despre care susţine că va fi titular indiscutabil la FCSB.

Lixandru nu va lipsi din teren. E un jucător valoros. Şi-a câştigat statutul de titular. Va fi ori fundaş central, ori inter. Posibil să îl folosim fundaş central pentru că e foarte sigur pe el. Nu se precipită, nu are frică”, a spus şi Gigi Becali.

Mihai Lixandru, „pariul” lui Gigi Becali la FCSB: „E mai greu acum!”

Mihai Lixandru este „pariul” lui Gigi Becali la FCSB! Patronul vicecampioanei României a ordonat ca puştiul său minune să joace titular meci de meci. Pană să ajungă la fotbal, Lixandru a jucat baschet.

Reclamă 4 / 0/3

Lixandru a adus victoria FCSB-ului la Botosani, iar Becali a ramas impresionat de mijlocaşul de 22 de ani. Le-a ordonat lui Elias Charalambous şi Mihai Pintilii să-l bage meci de meci în echipa de start.

Vă spun sincer, pentru mine e mai greu, acum, când lumea are așteptări de la mine„, a transmis Lixandru în exclusivitate pentru AntenaSport.

Mihai Lixandru a „furat” de la Gică Hagi şi David Beckham execuţiile, iar pentru viteză s-a inspirat de la Bănel Nicoliţă. El a ajuns la fotbal pentru că şi fratele lui mai mare e fotbalist.

La început am fost cu baschetul. Fiind mai mic, a trebuit să renunț, să las mingea de baschet și să joc cu el fotbal. Eu singur baschet, sau el singur fotbal, nu prea mergea. (n.r. zâmbeşte)„, a transmis mijlocaşul vicecampioanei.

Gigi Becali i-a promis că-i măreşte şi salariul.

(Ce ți-ai luat din primul salariu?) Nu mi-am luat nimic special… sunt foarte, foarte strângăreț. Cred că prima dată am făcut cinste cu o prăjitură familiei. Înainte de mașină, mi-aș dori să îmi iau o casă„, a fost mesajul impresionant al lui Lixandru

Colegii de la FCSB îl strigă „Lix” pe puştiul care visează să joace într-o zi în campionatul Angliei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și