Închide meniul
Foto

Gestul lui Florinel Coman în faţa lui Elias Charalambous, după golul fantastic marcat în FCSB – CFR Cluj 1-0

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 mai 2023, 8:49

Reclamă
Gestul lui Florinel Coman în faţa lui Elias Charalambous, după golul fantastic marcat în FCSB – CFR Cluj 1-0

Gestul lui Florinel Coman în faţa lui Elias Charalambous, imediat după ce a marcat cu CFR Cluj

Hepta

Gestul pe care Florinel Coman l-a făcut în faţa lui Elias Charalambous, imediat după golul fabulos marcat în CFR Cluj – FCSB 1-0. Coman a decis de unul singur derby-ul care a aruncat în aer lupta la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bucuria lui Florinel Coman a fost una uriaşă după ce a reuşit să marcheze singurul gol al derby-ului cu CFR Cluj. „Mbappe de România” şi-a dat tricoul joc şi s-a bucurat în faţa fanilor.

Gestul lui Florinel Coman în faţa lui Elias Charalambous

Imediat, Florin Coman s-a dus direct la Elias Charalambous, pe care care l-a luat în braţe. Gestul lui Coman arată că are o relaţie foarte bună cu cipriotul, care pare să aibă un cuvânt greu de spus la echipă, deşi în momentul în care a fost adus la echipă s-a spus că acesta e doar un paravan pentru Mihai Pintilii.

Cu Elias Charalambous pe bancă, Florinel Coman traversează o formă de vis, în acest play-off, fiind cel mai bun jucător al FCSB-ului. Pe lângă cele patru goluri marcate, Coman a oferit şi trei pase decisive.

Florinel Coman, după ce a fost desemnat omul meciului în FCSB – CFR Cluj 1-0

Florinel Coman a avut prima reacţie după ce a fost desemnat omul meciului în meciul FCSB – CFR Cluj, scor 1-0, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. „Mbappe” Coman a marcat singurul gol de pe Arena Naţională în minutul 49.

Reclamă

Mă bucur că am fost desemnat omul meciului, dar este puţin important. Am câştigat, am avut o primă finală, nu am lăsat adversarul să aibă ocazii. Un joc reuşit, un joc bărbătesc pe care l-am câştigat.

O primă repriză mai slabă faţă de a doua, dar nu a fost un joc slab. Am spus că trebuie să luptăm până la final. Am zis că trebuie să arătăm că vrem să fim campioni şi nu ne este frică de asta.

Cred că s-a văzut şi la TV că au venit aici mai mult pentru un egal. Până la urmă am câştigat, suntem fericiţi. Am câştigat prima finală, acum mergem la Farul şi suntem dornici să ne arătăm curajul.

Reclamă 4 / 0/3

O pasă extraordinară a lui Olaru, am scăpat singur. Puteam şi acum 2-3 ani, în momentul de faţă mă simt puternic şi mai ales fizic stau bine. Îmi dă încrederea pe care o am. M-am pregătit în aşa fel încât să demonstrez pe teren. Este o perioadă bună, dar nu contează decât colectivul.

Antrenorul a luat decizia de a ieşi, mă odihnesc şi sper să câştigăm la Constanţa, pentru că este o deplasare foarte grea. 42.000 de oameni în tribună au venit să vadă FCSB că îşi doreşte campionatul. FCSB este Steaua, asta înseamnă pentru mine şi toţi cei care au venit!„, a declarat Florinel Coman la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și