Închide meniul

Gestul radical făcut de Nicolae Dică pentru a duce FCSB în playoff: „E pus în vestiar, sper să realizeze că nu e ok!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 octombrie 2022, 17:53

Gestul radical făcut de Nicolae Dică pentru a duce FCSB în playoff: „E pus în vestiar, sper să realizeze că nu e ok!

Nicolae Dică, dezvăluire dureroasă despre fiul său

Nicolae Dică a fost antrenorul celor de la FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gestul radical făcut de Nicolae Dică pentru a duce FCSB în playoff. Echipa antrenată de Nicolae Dică a avut un start dezastruos de sezon. A obţinut o singură victorie în cele 9 meciuri jucate în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a luat decizia de a afişa clasamentul în vestiar. FCSB se află pe locul 14 şi are de tras pentru a prinde un loc în playoff.

Gestul radical făcut de Nicolae Dică pentru a duce FCSB în playoff

”Clasamentul e pus în vestiar, sper să realizeze că nu e ok locul din clasament şi de mâine să câştigăm”, a spus Nicolae Dică înaintea partidei cu FC Argeş.

Reacţia lui Nicolae Dică după pariul spectaculos propus de Mihai Stoica

Reacţia lui Nicolae Dică după pariul spectaculos propus de Mihai Stoica. Meme susţine că FCSB va obţine cele mai multe puncte în etapele rămase de disputat din Liga 1.

Echipa lui Nicolae Dică a pierdut în faţa Universităţii Craiova, scor 1-2, şi rămâne pe locul 14 în clasamentul Ligii 1, cu doar opt puncte. Cu toate acestea, MM Stoica este încrezător şi declară că este doar o chestiune de timp până când echipa îşi va reveni, după pauza internaţională.

Reclamă

„Sunt şi eu de acord cu Meme, am încredere şi eu în băieţi. Sper ca de mâine seară să începem să câştigăm. Pentru noi, e foarte important campionatul. Trebuie să începem să câştigăm de mâine seară.

Nu va fi uşor. Nu e imposibil să reuşim ce a spus Meme, dar doar împreună putem reuşi asta. Şi aici mă refer la toată lumea din conducere, jucători, conducere”, a spus Dică, la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu FC Argeş.

Mihai Stoica dă vina pe ghinion pentru forma slabă arătată de FCSB

Mihai Stoica a analizat fazele controversate din partidele FCSB-ului şi a ajuns la concluzia că echipa patronată de Gigi Becali este urmărită de ghinion. Ultimul exemplu dat de MM în acest sens este autogolul incredibil al lui Răzvan Oaidă, din partida cu Universitatea Craiova, prin care oltenii au reuşit să câştige.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, managerul roş-albaştrilor l-a taxat pe Jovan Markovic, pentru o declaraţie avută la finalul partidei de pe „Ion Oblemenco”, cât şi pe crainicul stadionului pentru „mulţumirea” ironică avută faţă de autogolul lui Răzvan Oaidă.

„Există un numitor comun la meciurile din Europa şi cele din campionat: greşelile de arbitraj. La Londra, penalty-ul, cu Anderlecht ni s-a refuzat un penalty când Dawa a fost placat. Cu Voluntari, la 0-0, penalty cu eliminare. Cu Craiova, la fel. Astea sunt pe deoparte. Pe de altă parte asist la un lanţ de ghinioane cum rar mi s-a dat să văd. Radunovic a alunecat pe piciorul lui Nemec, când a făcut penalty, acum a fost autogolul antologic al lui Oaidă.

Toate se întorc în viaţă, după cum se întorc pentru cei care ironizează acum. Declaraţia lui Markovic că Tamm să meargă la spital o pun pe seama întrebarii obraznice a reporterului. La staţia de aplicare era scandat numele lui Oaidă şi spune clar crainicul că îi mulţumim pentru gol… Chestiile astea se întorc, am experimentat”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și