Închide meniul

Gheorghe Hagi şi-a făcut praf jucătorii, după Farul – Voluntari 4-1: „Cine o să arate că e bun, o să joace, cine nu, o să plece”

Alex Masgras Publicat: 22 iulie 2023, 21:40

Reclamă
Gheorghe Hagi şi-a făcut praf jucătorii, după Farul – Voluntari 4-1: „Cine o să arate că e bun, o să joace, cine nu, o să plece

Gheorghe Hagi şi-a făcut praf jucătorii

Gheorghe Hagi, antrenor Farul Constanţa / Hepta

Gheorghe Hagi şi-a făcut praf jucătorii, după Farul – Voluntari 4-1. Campioana României s-a impus la scor în partida de pe teren propriu din etapa a doua a Ligii 1, primul meci după eliminarea din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ciuda scorului, Gică Hagi a fost nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi. Farul a fost condusă cu 1-0 şi a marcat trei din cele patru goluri din lovituri de la 11 metri. Mai mult, FC Voluntari a lovit bara de două ori.

Gheorghe Hagi şi-a făcut praf jucătorii, după Farul – Voluntari 4-1: „Cine o să arate că e bun, o să joace, cine nu, o să plece”

Ionuţ Larie a transformat toate cele trei lovituri de la 11 metri pentru echipa lui Gică Hagi. Pe lista marcatorilor s-a aflat şi Ionuţ Vînă, jucător revenit în această vară la echipa de la malul mării.

Cu toate acestea, Hagi nu a fost mulţumit de prestaţia lui Vînă şi a avertizat că nu va mai fi la fel de răbdător cu el pe viitor. De asemenea, Hagi a anunţat că echipa sa mai are de lucrat pe fază defensivă, recunoscând că a avut noroc în partida cu FC Voluntari.

„E un succes, toată lumea e fericită, mai puțin eu. Nu mi-a plăcut deloc ce am văzut. Fotbalul are două faze, nu doar joc ofensiv. Trebuie să reglăm lucrurile, altfel o să avem probleme și mai mari. Am avut noroc cu bara și cu un portar de nota 10.

Reclamă

Cine o să arate că e bun, o să joace, cine nu, o să plece. Până în septembrie o să selectăm. Vînă nu a făcut un meci bun. A avut o reușită pentru că are calitate, dar nu mai joacă de 2 ani fotbal. Acum începe să joace, mai tolerăm câte ceva pentru că e la început, dar ușor-ușor să creștem exigențele și la el”, a declarat Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Echipele de start în Farul Constanţa – FC Voluntari

Farul – Voluntari 4-1. Campioana României a câştigat prima partidă după eliminarea din Liga Campionilor, acolo unde a pierdut în primul tur preliminar cu Sheriff Tiraspol.

Echipa lui Gheorghe Hagi s-a impus cu 4-1 în partida cu FC Voluntari de pe teren propriu. Oaspeţii au deschis scorul prin Merloi, dar au obţinut cele trei puncte după hat-trick-ul lui Ionuţ Larie, care a marcat toate golurile din lovitură de la 11 metri, şi reuşita lui Ionuţ Vînă.

Reclamă 4 / 0/3

FARUL: 1. Buzbuchi – 22. Sîrbu, 17. Larie, 5. Quieros, 13. Vianna – 6. Băluţă, 8. Vînă, 44. Bassong – 11. Mateus, 23. Carnat, 77. Sali.

Rezerve: 12. Aioani – 45. Marins, 25. Kiki, 18. Artean, 24. Grameni, 80. N.Popescu, 99. Dussaut, 20. Benchaib, 9. Rivaldinho.
Antrenor: Gică Hagi.

FC VOLUNTARI: 1. Vâlceanu – 24. Veiga, 5. Armaş, 34. Matricardi, 7. Aliji – 8. Răduţ, 4. Crepulja, 22. Raţă – 10. Merloi, 77. Nemec, 17. D.Andrei.

Rezerve: 88. Fernandez – 2. Paz, 72. Voican, 11. Florea, 14. Lopes, 9. Dumiter, 90. Al.Munteanu, 27. Boboc, 25. Cocian

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și