Închide meniul

Gheorghe Mustaţă a dat buzna peste jucători în cantonament, iar Compagno i-a făcut o promisiune: „Acesta este obiectivul”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 octombrie 2023, 13:45

Reclamă
Gheorghe Mustaţă a dat buzna peste jucători în cantonament, iar Compagno i-a făcut o promisiune: „Acesta este obiectivul

Gheorghe Mustaţă a dat buzna peste jucători în cantonament, iar Compagno i-a făcut o promisiune

Captură Youtube

Gheorghe Mustaţă a dat buzna peste jucători în cantonament, iar Compagno i-a făcut o promisiune înaintea meciului cu Voluntari. Atacantul italian, care în ultima perioadă a fost criticat de Gigi Becali, a spus că obiectivul său este să dea gol în fiecare meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Compagno îşi doreşte în acest sezon să dea mai multe goluri decât sezonul trecut, atunci când a marcat de 20 de ori.

Gheorghe Mustaţă a dat buzna peste jucători în cantonament, iar Compagno i-a făcut o promisiune

„Sunt foarte bine, ne-a lăsat liber câteva zile ca să mergem acasă. Totul este în regulă. Am văzut că şi anul trecut se încearcă destabilizarea FCSB.Sunt foarte bine, ne-am pregătit bine aceste două săptămâni. Acesta este obiectivul meu, sunt atacant şi trebuie să dau goluri de fiecare dată când intru pe teren. Sper să dau mai multe ca anul trecut„, a spus Andrea Compagno într-un live pe Tik Tok.

Şi Damjan Djokovic a avut un discurs savuros înaintea meciului cu Voluntari. „Să câştigăm duminică, să ne bucurăm şi să mâncăm o pizza fantastică. De acum trebuie să rămână o tradiţie„, a spus şi Djokovic.

Gigi Becali, impresionat de Dorin Rotariu

Gigi Becali e impresionat de Dorin Rotariu. Patronul FCSB a primit referinţe din partea celor de la club şi a anunţat că fostul jucător al lui Dinamo e în mare formă.

Reclamă
”Rotariu va juca atacant central, de-asta l-am luat. Vedeți cu Voluntari acum. O să fie titular. Cum e, cum nu e, va juca titular și cu asta basta.

M-am interesat înainte. Oamenii fac antrenamente înainte. E bun, e antrenat, nu se așteptau să fie atât de bun. Deci, va juca titular”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Dorin Rotariu va câştiga 20.000 de euro pe lună la FCSB. Gigi Becali anunţa că a decis să îi facă un contract pe un an, la care se adaugă o opţiune de prelungire de 2 ani. Becali a precizat că, dacă va decide să îl păstreze pe Rotariu după primul an, acesta va câştiga 25.000 de euro pe lună.

Gigi Becali, dezvăluiri despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB: „Mi-a zis cineva de la poartă că mă caută Iosif Rotariu”

Gigi Becali a făcut dezvăluiri despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB. În urmă cu câteva zile, liderul din Liga 1 a anunţat că a ajuns la un acord cu internaţionalul român de 28 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul celor de la FCSB a făcut dezvăluiri despre negocierile care au dus la venirea lui Rotariu la vicecampioana României. Iosif Rotariu, fostul mare jucător şi unchiul lui Dorin, a intermediat transferul.

Dorin Rotariu va purta tricoul cu numărul 29 la FCSB şi are şanse mari să debuteze pentru formaţia roş-albastră chiar la primul meci după pauza internaţională, cel dintre FCSB şi FC Voluntari.

„Într-o zi a venit Roti (n.r. – Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin) la Palat, pe care nu l-am mai văzut de 30 de ani. Mi-a zis cineva de la poartă că mă caută Iosif Rotariu, nu-l cunoștea că era tânăr. I-am zis să-i spună să vină repede.

Dar omului îi era rușine, iar eu i-am zis: ‘Știu de ce ai venit aici. Ai venit pentru nepotul tău, nu?’ Așa era. I-am zis: ‘Băi, Roti, eu îți spun ce i-am zis la impresar. Eu nici 5 bani mai mult nu dau. Îi dau 20.000, fac contract pe un an, pun o clauză de 1.000.000 că dacă cumva…’.

Eu am încredere că el e valoros și măcar dacă pleacă, că o să mi-l ia, o să-l sufle, să iau și eu 1.000.000. Eu i-am zis lui Roti: ‘Mă ajută că e jucător valoros, dar mai mult îl ajut eu pe el’. În momentul când vine la mine, e echipă combinativă, eu îl bag direct să joace. Am încredere în el. Că e pregătit, că e nepregătit, duminică joacă”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și