Închide meniul

Gigi Becali, dezvăluiri despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB: „Mi-a zis cineva de la poartă că mă caută Iosif Rotariu”

Alex Masgras Publicat: 14 octombrie 2023, 10:23

Reclamă
Gigi Becali, dezvăluiri despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB: „Mi-a zis cineva de la poartă că mă caută Iosif Rotariu

Gigi Becali, dezvăluiri despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a făcut dezvăluiri despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB. În urmă cu câteva zile, liderul din Liga 1 a anunţat că a ajuns la un acord cu internaţionalul român de 28 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul celor de la FCSB a făcut dezvăluiri despre negocierile care au dus la venirea lui Rotariu la vicecampioana României. Iosif Rotariu, fostul mare jucător şi unchiul lui Dorin, a intermediat transferul.

Gigi Becali, dezvăluiri despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

Dorin Rotariu va purta tricoul cu numărul 29 la FCSB şi are şanse mari să debuteze pentru formaţia roş-albastră chiar la primul meci după pauza internaţională, cel dintre FCSB şi FC Voluntari.

„Într-o zi a venit Roti (n.r. – Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin) la Palat, pe care nu l-am mai văzut de 30 de ani. Mi-a zis cineva de la poartă că mă caută Iosif Rotariu, nu-l cunoștea că era tânăr. I-am zis să-i spună să vină repede.

A venit că domnul Gigi. I-am zis: ‘Băi, Roti, tu ești nebun, tu îmi spui mie domnul Gigi? Eu sunt Gigi, noi suntem prieteni, am fost la tine în Turcia’. Am stat la el vreo două zile când juca la Galatasaray, cu încă un prieten Stelică.

Reclamă

Dar omului îi era rușine, iar eu i-am zis: ‘Știu de ce ai venit aici. Ai venit pentru nepotul tău, nu?’ Așa era. I-am zis: ‘Băi, Roti, eu îți spun ce i-am zis la impresar. Eu nici 5 bani mai mult nu dau. Îi dau 20.000, fac contract pe un an, pun o clauză de 1.000.000 că dacă cumva…’.

Eu am încredere că el e valoros și măcar dacă pleacă, că o să mi-l ia, o să-l sufle, să iau și eu 1.000.000. Eu i-am zis lui Roti: ‘Mă ajută că e jucător valoros, dar mai mult îl ajut eu pe el’. În momentul când vine la mine, e echipă combinativă, eu îl bag direct să joace. Am încredere în el. Că e pregătit, că e nepregătit, duminică joacă”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali i-a schimbat postul lui Dorin Rotariu după doar două zile de antrenament şi fără niciun meci jucat la FCSB

Gigi Becali i-a schimbat postul lui Dorin Rotariu după doar două zile de antrenament şi fără niciun meci jucat la FCSB. În momentul în care Dorin Rotariu a fost prezentat de FCSB, Gigi Becali a anunţat că acesta va fi folosit ca vârf de atac.

Reclamă 4 / 0/3

După numai două zile de antrenamente, Gigi Becali a făcut un anunţ şocant. Patronul de la FCSB a spus că i-a schimbat postul lui Dorin Rotariu.

„Am înțeles că Dorin Rotariu este foarte bun, nu se așteptau la așa ceva. Cei din staff mi-au dreptate mie, au spus că va fi un jucător care ne va ajuta foarte mult. Îl veți vedea de la primul meci.

Atacant în dreapta va fi. Și eu sunt specialist dacă îl bag în dreapta, nu? Că tot spuneau specialiștii că trebuie băgat în dreapta. Va juca în dreapta, nu atacant central”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și