Închide meniul

Gheorghe Mustață a dezvăluit cum ar fi putut ajunge să o susțină pe CSA Steaua: „Era posibilitatea asta”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 11 august 2023, 18:48

Gheorghe Mustață a dezvăluit cum ar fi putut ajunge să o susțină pe CSA Steaua: Era posibilitatea asta”

Ultraşii FCSB-ului se revoltă şi l-au avertizat pe Gigi Becali că urmează proteste masive

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, în timpul unui meci / Hepta

Gheorghe Mustață a dezvăluit cum ar fi putut ajunge să o susțină pe CSA Steaua. Liderul Peluzei Nord a celor de la FCSB a oferit detalii despre conflictul dintre cele două formații și a oferit un detaliu interesant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii celor de la FCSB au fost la înălțime în acest început de sezon. Aceștia s-au mobilizat și au luat cu asalt casele de bilete, motivați fiind și de revenirea echipei favorite pe stadionul din Ghencea, după o pauză de mai bine de 8 ani. Aceștia au fost prezenți în număr mare la meciurile cu CFR Cluj, dar și la partida tur din „dubla” cu Nordsjaelland, încheiată la egalitate, 0-0.

Gheorghe Mustață a dezvăluit cum ar fi putut ajunge să o susțină pe CSA Steaua. Ce l-a făcut să revină alături de FCSB

Cei de la FCSB nu au avut parte de o susținere mare din tribune o lungă perioadă de timp, după ce echipa lui Gigi Becali a pierdut mai multe procese cu cei de la CSA Steaua. În perioada respectivă, susținătorii actualei vicecampioană erau suporterii din „Peluza Roș-Albastră”. Acum, liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a dezvăluit motivul pentru care fanii au revenit alături de echipă, dar a vorbit și despre posibilitatea ca acesta să o fi susținut pe CSA Steaua.

„Dacă pentru mine acele documente nu spuneau că este continuatoarea Stelei, eu nu eram la ora asta aici, mă retrăgeam total. Poate mă vedeai la CSA. Era posibilitatea asta. Dar când Virgil Boglea a venit cu motivarea, mi-a citit motivarea Înaltei Curți, că e vorba decât de pierderea numelui și a emblemei și nu ete vorba de pierderea continuității… pe mine nu mă interesează.

Cine a continuat activitatea fostei echipe, fostei secții a CSA până acum? În momentul în care vine UEFA și te premiază și vine UEFA și îți dă 1.1 milioane, că tu ești câștigătoare a Cupei Campionilor, continui activitetea în Europa, în România… sunt foarte multe de discutat. Eu nu vin pe vrăjeală”, și-a început discursul liderul Peluzei Nord.

Reclamă

Gheorghe Mustață: „Când am ajuns acasă, am luat hotărârea să revenim”

„Se luase o hotărâre: nu ne ducem nici la CSA, nici la FCSB, ce se întâmplă, rămânem până la final. Când au încălcat promisiunea și s-au dus la CSA… când eu am ajuns acasă, am luat hotărârea să revenim. Când toți oamenii au venit alături de mine, alături de Pelua Nord, umpli stadionul, bați record după record, atunci cum să nu fii alături de oamenii ăștia. Le-am promis în urmă cu doi ani de zile că vom juca pe Ghencea”, a spus Mustață, pentru fanatik.ro.

Fanii echipei nu au mai venit pe stadion din momentul în care clubul lui Gigi Becali a pierdut sigla și numele formației Steaua București. Din acel moment, suporterii s-au împărțit în două: cei care o susțin pe CSA Steaua, echipă care evoluează în prezent în Liga a 2-a și care nu are drept de promovare în prima divizie și cei care o consideră pe FCSB drept continuatoarea Stelei.

După o lungă perioadă de absență suporterii Peluzei Nord au ales să fie prezenți la partidele actualei vicecampioane a României, pe care o consideră continuatoarea formației care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în anul 1986.

Reclamă 4 / 0/3

Următorul meci al celor de la FCSB, din campionat, este pe data de 20 august, pe teren propriu, împotriva celor de la Poli Iași. Partida va începe de la ora 21:30. Totuși, până atunci, vicecampioana României are de disputat returul din „dubla” cu Nordsjaelland, din preliminariile UEFA Conference League. Meciul va avea loc pe 17 august, de la ora 19:30. Ambele partide vor putea fi urmărite în format live text pe As.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și