Închide meniul

Gheorghe Mustaţă anunţă un scenariu incredibil la Dinamo – FCSB: „Jumătate dintre bilete sunt luate de fanii noştri!”

Publicat: 18 octombrie 2024, 20:10

Reclamă
Gheorghe Mustaţă anunţă un scenariu incredibil la Dinamo – FCSB: „Jumătate dintre bilete sunt luate de fanii noştri!

Gheorghe Mustaţă anunţă un scenariu incredibil la derby-ul Dinamo - FCSB

Mihai Stoica şi Gheorghe Mustață / Hepta

Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei campioanei României, a surprins pe toată lumea şi Gigi Mustaţă anunţă un scenariu incredibil la Dinamo – FCSB. Chiar dacă alb-roşiii sunt gazde, pe Arena Naţională ar urma să fie mai mulţi fani ai echipei lui Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii FCSB-ului vor lua cu asalt stadionul de 55.000 de locuri. Mustaţă a transmis că jumătate dintre biletele vândute de Dinamo au fost cumpărate de susţinătorii echipei roş-albastre.

Gheorghe Mustaţă anunţă un scenariu incredibil la derby-ul Dinamo – FCSB, de pe Arena Naţioanală

S-au vândut 35.000 de bilete la Dinamo și jumătate sunt ai noștri și avem noi încă 7000 de bilete ale noastre. Cu siguranță jumătate din biletele date de Dinamo sunt luate de suporterii lui FCSB.

Se vede clar care sunt zonele unde se cumpără bilete. În partea din dreapta, din stânga. Se vede clar. Dacă au cumpărat bilete de la ei, e normal să creadă că vor fi 45 de mii de dinamoviști. Sunt foarte mulți steliști.

Dar lumea vine să vadă spectacol. Nu mai contează ce sunt și ce nu sunt. Asta înseamnă să creezi un campionat puternic.

Reclamă
Reclamă

Echipele cu tradiție de ani de zile, noi, Dinamo sau Rapid, umplem stadioanele pe oriunde mergem. Asta înseamnă să ridici fotbalul românesc.

Până în momentul de față la peluza noastră s-au vândut în jur de 7000 de bilete. Se mai pot lua bilete de la stadion zilele acestea, chiar și în ziua meciului. Mai avem de dat 2000 de bilete la peluză și mai sunt două zile. Se vând în continuare bilete pentru acest meci„, a declarat Gigi Mustaţă pentru fanatik.ro.

Dinamo – FCSB, derby-ul din etapa a 13-a a Ligii 1, este programat duminică, de la ora 21:00, şi va fi format LIVE TEXT pe AS.ro. Din luna februarie a anului 2020 nu au mai câştigat „câinii” în faţa marii rivale.

Reclamă

Giani Kiriţă, reacţie fermă înainte de Dinamo – FCSB

Giani Kiriţă a declarat că pentru el, derby-ul de duminică se va disputa între Dinamo şi Steaua. Acesta a subliniat forma bună a „câinilor” din acest sezon, fiind de părere că echipa lui Zeljko Kopic va obţine cele trei puncte.

Kiriţă a anunţat şi cu ce scor se va încheia derby-ul. Acesta este convins că Dinamo se va impune cu scorul clar de 3-1, în faţa campioanei FCSB.

E cel mai așteptat derby din România. Ăsta este unicul derby. Eu vorbesc de Dinamo – Steaua (n.r. FCSB), pentru că am jucat împotriva Stelei, deci pentru mine e Dinamo – Steaua.

Dinamo a început foarte bine anul acesta. Arată bine și jucătorii se bat pentru orice minge. Unitatea de grup se vede. Stadionul va fi plin. Vom bate cu 3-1, ca să stăm cu toții liniștiți. Dinamo va câștiga.

Din păcate derby-urilor au fost dureroase în ultimii ani. A câștigat mai multe FCSB. Acum va fi mult mai echilibrat, pentru că Dinamo se bate pentru fiecare minge.

Îmi place echipa. Nu aș vrea să dau vreun nume de jucător. Îmi place spiritul de sacrificiu. Îmi amintește de generația noastră. Din 10 derby-uri jucate contra Stelei, eu am 6 câștigate. Sunt un fost fotbalist norocos. Cele mai frumoase victorii au fost contra Stelei. Mai dulce era de câștigat în Ghencea”, a declarat Giani Kiriţă, conform digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:00

Universitatea Cluj – Oţelul Galaţi 2-0. Dan Nistor i-a administrat lui Dorinel Munteanu prima înfrângere a sezonului!

22:59

Dan Nistor, gol în meciul în care l-a depăşit pe Cornel Dinu. Veteranul de 36 de ani scrie istorie în Liga 1

22:38

Dan Petrescu l-a comparat pe Louis Munteanu cu Lautaro Martinez şi e sigur: „Poate oricând să plece”. Ce reacţie a avut atacantul

22:37

Dorinel Munteanu, criză de nervi după ce Universitatea Cluj a primit penalty. Gestul făcut de antrenorul Oţelului

22:10

Lionel Messi, anunţ uriaş pentru fanii săi! Nu exclude posibilitatea să joace la Campionatul Mondial din 2026

21:35

VIDEOCarlos Sainz, cel mai rapid pilot în antrenamente. Calificările pentru sprint, de la 00:30, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

1 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 2 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 3 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu 4 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 5 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 6 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei
Citește și