Închide meniul

Gheorghe Mustaţă, comparaţie inedită între Vlad Chiricheş şi Cristian Săpunaru: „Asta îţi trebuie într-un vestiar!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2024, 13:18

Reclamă
Gheorghe Mustaţă, comparaţie inedită între Vlad Chiricheş şi Cristian Săpunaru: „Asta îţi trebuie într-un vestiar!

Gheorghe Mustaţă, comparaţie inedită între Vlad Chiricheş şi Cristian Săpunaru

Gheorghe Mustaţă şi Vlad Chiricheş / Colaj Profimediaimages

Gheorghe Mustaţă a făcut o comparaţie inedită între Vlad Chiricheş şi căpitanul rivalei Rapid, Cristian Săpunaru. Liderul galeriei FCSB-ului este sigur că revenirea lui Chiricheş, după 8 luni, a avut un rol determinant în victoriile pe linie obţinute în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiricheş a fost titular în meciurile cu Farul şi Universitatea Craiova, în care roş-albaştrii nu au primit niciun gol şi s-au distanţat la 10 puncte de urmăritoare.

Gheorghe Mustaţă, comparaţie inedită între Vlad Chiricheş şi Cristian Săpunaru

Liderul fanilor de la FCSB afirmă că, chiar dacă Darius Olaru poartă banderola de căpitan, adevăratul lider din vestiar este Chiricheş.

Contează foarte mult să ai un bătrân într-o echipă tânără. Mă bucur că Florinel Coman a spus-o că la pauză Chiricheş a avut o atitudine mai concretă în vestiar şi i-a mobilizat că se poate întoarce rezultatul.

Şi trebuie să joace cu aceeaşi ambiţie. Când am vorbit cu el i-am spus căpitanul de echipă. Dar el m-a corectat şi mi-a spus că nu e căpitan. Mă refeream la faptul că e căpitanul înaintea lui Darius Olaru.

Reclamă

Este un tip foarte modest, cu foarte mare autoritate în vestiar. Mă bucur că Florinel Coman este alături de el, de fapt toţi jucătorii sunt alături de Chiricheş. Asta îţi trebuie într-un vestiar cu toţi aceşti tineri.

El este liderul. Aşa cred, aşa văd şi la antrenament. Exact ce face Săpunaru în vestiar la Rapid cu mobilizarea jucătorilor, exact aşa e Chiricheş la noi. Este un lucru foarte bun pentru copii ăştia.

Întoarcerea lui Chiricheş este un lucru foarte bun. Echipa are mai multă încredere după revenirea lui. Mă bucur că în momentul în care vorbesc cu ei, nimeni nu vorbeşte de campionat, ci strict de meciul lor, de mobilizarea lor în teren.

Reclamă 4 / 0/3

Să câştige puncte la următorul meci. Lucrul ăsta mă bucură foarte mult”, a spus Gheorghe Mustaţă la fanatik.ro.

Vlad Chiricheş are contract cu FCSB până la finalul acestui sezon, dar înţelegerea pe care o are cu Gigi Becali se prelungeşte automat dacă roş-albaştrii câştigă titlul.

Ironia lui Mihai Stoica pentru rivale

Ironia lui Mihai Stoica pentru rivale nu s-a lăsat mult aşteptată după FCSB – Universitatea Craiova, scor 2-0, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. Roş-albaştrii au făcut un nou pas important în lupta pentru câştigarea titlului pe care fanii îl aşteaptă de 9 ani.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a postat, pe reţelele sociale, la 12 ore după succesul de pe Arena Naţională, o fotografie făcută în baza de la Berceni. A avut un mesaj direct pentru echipele aflate la 10 puncte în spate.

MM a făcut publică o imagine, la cafea, în timp ce arăta ora 10:31. Pe ceas era şi o fotografie cu hora bucuriei jucătorilor antrenaţi de Elias Charalambous.

O cafea de nota 10 (dacă ştiţi ceea ce spun)„, a fost mesajul care a însoţit postarea.

Cum arată clasamentul după cele 3 etape din play-off:

Reclamă

1. FCSB – 41 de puncte
2. CFR Cluj – 31 de puncte
3. Universitatea Craiova – 31 de puncte
4. Rapid – 28 de puncte
5. Farul – 26 de puncte
6. Sepsi – 24 de puncte

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și