Închide meniul

Ironia lui Mihai Stoica pentru rivale, după ce FCSB s-a distanţat la conducerea Ligii 1. Fotografia făcută în baza de la Berceni

Publicat: 8 aprilie 2024, 10:59

Reclamă
Ironia lui Mihai Stoica pentru rivale, după ce FCSB s-a distanţat la conducerea Ligii 1. Fotografia făcută în baza de la Berceni

Ironia lui Mihai Stoica pentru rivale, după FCSB - Universitatea Craiova 2-0. Ce a postat pe reţelele sociale oficialul roş-albaştrilor

Mihai Stoica, după un meci al FCSB-ului/ Profimedia

Ironia lui Mihai Stoica pentru rivale nu s-a lăsat mult aşteptată după FCSB – Universitatea Craiova, scor 2-0, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. Roş-albaştrii au făcut un nou pas important în lupta pentru câştigarea titlului pe care fanii îl aşteaptă de 9 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a postat, pe reţelele sociale, la 12 ore după succesul de pe Arena Naţională, o fotografie făcută în baza de la Berceni. A avut un mesaj direct pentru echipele aflate la 10 puncte în spate.

Ironia lui Mihai Stoica pentru rivale, după FCSB – Universitatea Craiova 2-0

MM a făcut publică o imagine, la cafea, în timp ce arăta ora 10:31. Pe ceas era şi o fotografie cu hora bucuriei jucătorilor antrenaţi de Elias Charalambous.

O cafea de nota 10 (dacă ştiţi ceea ce spun)„, a fost mesajul care a însoţit postarea.

Reclamă

FCSB are un avans de 10 puncte faţă de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, care au în prezent 31 de puncte.

Mihai Stoica s-a bucurat la maximum pentru victoria cu oltenii lui Mihai Rotaru. Tot pe Insta Story a postat un clip video în care se îmbrăţişează cu fiica lui, la finalul partidei.

Cum arată clasamentul după cele 3 etape din play-off:

Reclamă 4 / 0/3

1. FCSB – 41 de puncte
2. CFR Cluj – 31 de puncte
3. Universitatea Craiova – 31 de puncte
4. Rapid – 28 de puncte
5. Farul – 26 de puncte
6. Sepsi – 24 de puncte

Când poate deveni campioană matematic FCSB

Există deja un scenariu prin care FCSB primeşte trofeul într-un mod uluitor, încă din turul play-off-ului. FCSB poate profita de jocul rezultatelor şi să devină campioană peste două etape, în derby-ul cu Rapid de pe Arena Naţională. Jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous ar putea sărbători astfel, în faţa fanilor şi a rivalilor din Giuleşti.

Pentru a da astfel marea lovitură, FCSB are nevoie ca CFR Cluj şi Universitatea Craiova să continue să se încurce. E obligatoriu ca roş-albaştrii vor obţine maximum de puncte din confruntările cu CFR Cluj şi Rapid, iar ardelenii să obţină cel mult un punct împotriva Farului. Mai e nevoie şi ca echipa lui Rotaru să scoată cel mult un punct din disputele cu Farul şi Sepsi.

Dacă trupa lui Becali va mai face şi paşi greşiţi, dar va rămâne la 10 puncte de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, va sărbători titlul tot acasă, împotriva campioanei en-titre Farul. FCSB are meci cu echipa lui Gică Hagi în etapa a 7-a.

FCSB mai are un mare avantaj în lupta la titlu. Şi dacă ar termina la egalitate cu o altă rivală din play-off, ea ar deveni campioană. FCSB e singura echipă din play-off care nu a beneficiat de rotunjire după sezonul regular.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și