Închide meniul

Gheorghe Mustață, dezvăluire despre Bogdan Bălănescu: „A fost ciufulit rău de Pandele!”

Cosmin Olteanu Publicat: 10 februarie 2023, 19:47

Reclamă
Gheorghe Mustață, dezvăluire despre Bogdan Bălănescu: A fost ciufulit rău de Pandele!”

Gheorghe Mustață, dezvăluire despre Bogdan Bălănescu

Bogdan Bălănescu / hepta

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a făcut o dezvăluire incredibilă despre Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului FC Voluntari, după ce oficialul ilfovenilor a decis să micșoreze prețul biletelor pentru partida cu FCSB care va avea loc duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul FC Voluntari a micșorat prețul biletelor de la meciul cu FCSB, care, inițial, era de 70 de lei, după ce peluza oaspeților a anunțat, prin vocea liderului Gheorghe Mustață, că va boicota partida.

Gheorghe Mustață, dezvăluire despre Bogdan Bălănescu

Gheorghe Mustață susține că Bogdan Bălănescu ar fi fost „ciufulit” de Florentin Pandele, primarul Voluntariului, după ce a stabilit un preț „piperat” pentru biletele de la partida FC Voluntari – FCSB.

„Nu e vorba să punem presiune pe cineva. Problema e că ești în România. Știți că am avut și noi discuții când am intrat în grupele Conference League pentru ca prețurile biletelor să fie mai mici. Asta este viața în România! Dacă îmi pui 70 de lei… cum i-ai făcut și lui Rapid 100 de lei, iar oamenii ăia nu au fost să-și susțină echipa.

Nu poți să-ți bați joc de niște oameni, domnule Bălănescu! Să spui că tu pui 70 de lei, că vrei tu să faci bani. Dar cu oamenii ăia din Voluntari ce faci? Oamenii ăia plătesc taxe și impozite. Din informațiile mele, azi a fost ciufuluit rău de domnul primar Pandele. Nu poți să pui 70 de lei. Noi ne așteptam la Cluj la un preț de 50 de lei. Nu, a fost de 20 de lei. Oamenii au înțeles că asta este România, nu poți să pui un preț atât de mare la un meci și să ai pretenții să umpli stadionul”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru sport.ro.

Reclamă

FC Voluntari – FCSB este programat duminică, de la ora 20:00, pe stadionul „Anghel Iordănescu”, în etapa a 25-a din Liga 1.

Comunicatul emis de FC Voluntari

„FC Voluntari a fixat ca preț de intrare la primele 3 partide disputate pe teren propriu de către echipa noastră în 2023 , cu CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova suma de 70 de lei.

Având în vedere interesul major acordat partidei cu FCSB, care se va disputa duminică, 12 februarie, ora 20:00, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, clubul nostru a venit în întimpinarea numeroaselor cereri venite din partea suporterilor din Voluntari, și a decis ca prețul unui tichet de acces la acestă partidă sa fie de 30 de lei -INTRARE GENERALĂ”, se arată în comunicatul emis de FC Voluntari, după presiunile puse de galeria FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3

FC Voluntari a solicitat control antidoping la meciul cu FCSB

FC Voluntari a solicitat un control antidoping, care va avea loc la finalul partidei cu FCSB.

„Cum să fie şicană? Regulamentul spune că dacă un club cere control antidoping, pot să ceară 15 jucători de la noi dacă plătesc, dar trebuie să dea şi ei 15 jucători. Foarte frumos, n-avem nicio problemă”, a spus Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, pentru orangesport.ro.

În prezent, FC Voluntari se află pe locul 11 din Liga 1, cu 26 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, FCSB ocupă poziția 4, cu 44 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și