Închide meniul

Gheorghe Mustaţă, dezvăluiri incredibile: „Doamna judecătoare care a dat sigla şi numele CSA-ului este la Penitenciarul Târgşor”

Publicat: 18 iunie 2023, 9:32

Reclamă
Gheorghe Mustaţă, dezvăluiri incredibile: Doamna judecătoare care a dat sigla şi numele CSA-ului este la Penitenciarul Târgşor”

FCSB - CFR Cluj se va juca în Ghencea cu casa închisă

Gheorghe Mustaţă, la un meci al lui FCSB / Profimedia Images

Gheorghe Mustaţă a făcut dezvăluiri incredibile despre lupta din instanţă dintre FCSB şi CSA Steaua. Liderul Peluzei Nord a susţinut că judecătoarea care a decis ca sigla şi numele Steaua să meargă la CSA este acum în închisoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul Peluzei Nord a susţinut că stema pe care CSA Steaua o foloseşte este făcută de el şi alţi suporteri. Totodată, Gheorghe Mustaţă a precizat că el va continua să îi spună „Steaua” echipei din Liga 1.

Gheorghe Mustaţă, dezvăluiri incredibile despre lupta din instanţă dintre FCSB şi CSA Steaua

„Eu nu o să pot să spun FCSB pentru că, pentru mine, există Steaua şi punct. Dacă alţii vorbesc şi spun că există o hotărâre judecătorească, eu nu am citit în acea motivare că cineva din presă sau eu, suporterii în general nu au voie să îi spună Steaua.

Eu o să-i spun Steaua pentru că eu am crescut cu acea echipă, eu nu ştiu vreodată să fi înţeles sau să fi văzut că Steaua a retrogradat sau că a fost în Liga a 2-a, a 3-a, a 4-a.

Din punctul meu de vedere asta este Steaua (n.r.: FCSB), demonstrând şi pe stadion, şi în deplasare pentru că noi pe oriunde mergem umplem stadioane. Asta e Steaua din punctul meu de vedere şi nu pot să vorbesc eu despre FCSB. Am văzut că şi Mircea Lucescu tot Steaua, Răzvan Lucescu tot Steaua, am văzut, fostele glorii se contrazic, spun că nu e Steaua, dar pe urmă vorbesc de patronul Stelei. Mă bucur că încet-încet încep să îşi revină.

Reclamă

Mă doare că aceste lucruri au fost petrecute într-un alt cadru. S-a luat o hotărâre ca acest nume şi acea siglă, care este muncită şi de mine, să fie luată şi dată CSA-ului, clubul mamă, de altfel. Noi nu contestăm celelalte secţii de sport. Noi contestăm înfiinţarea altei echipe. Nu poţi să vii în 2017, să uiţi trecutul acestei echipe, care este din Liga 1 din 2017, să spui că, dom’le, asta este Steaua.

„Va veni timpul să luăm sigla înapoi”

Ce s-a întâmplat cu această echipă? Nu putem să spunem că ai întrerupt activitatea pentru că, automat, trebuia să ieşi din Liga 1. Aici oamenii au fost puţin induşi în eroare. Erau 3 tipuri de suporteri: cei care mergeau la echipa din Liga 1, cei de la Peluza Nord, care au plecat la CSA şi mai era o categorie de nehotărâţi. Noi am demonstrat prin documente, unde scrie foarte clar: ‘continuitatea secţiei de fotbal a clubului Armatei este în Liga 1’.

Dacă acest statut, care a fost făcut de domnul Gaţu, de domnul Puşcaş, dacă aceşti oameni spun clar că Steaua este în Liga 1, eu pot să îl cred pe Florin Talpan, că vine şi dezinformează opinia publică şi spune că el a câştigat procese. Nu a câştigat nimic, decât o siglă şi un nume. Să punem semnul ăla de întrebare, cum le-a câştigat. De ce oare acea doamnă judecătoare stă pe la Târgşor (n.r.: Penitenciarul de femei Târgşor). Doamna judecător, care a dat acea sentinţă, este la Târgşor.

Reclamă 4 / 0/3

Majoritatea suporterilor ştie, eu am spus lucrurile astea. Când nu ai anulat un statut… nu te supăra pe mine. S-a făcut o greşeală foarte mare că s-a dat sigla, eu am motivarea. În motivare scrie clar că Florin Talpan a cerut să nu se mai folosească sigla, pe care ei ne-au luat-o, pentru că este asemănătoare cu a lor. Doamna judecător a dat-o. Sigla noastră, cine nu ştie, care este făcută de noi, suporterii, este în şase colţuri. Cu care joacă ei pe piept, eu mă mândresc, că e muncită de mine.

Va veni timpul să o luăm înapoi, suntem pe drumul cel bun. Vom găsi acele mail-uri, două dintre ele s-au găsit. Sigla purtată de CSA Steaua este făcută de noi, suporterii. Sigla veche e în 5 colţuri, asta e în 6 colţuri. Domnul Florin Talpan nu a spus că e a lui, a spus că e asemănătoare cu a lor şi instanţa a hotărât să îi dea sigla.

Cere domnul Florin Talpan anularea statutului, ceea ce nu se poate face pentru că acel statut a fost făcut printr-o hotărâre de guvern, a trecut printr-o instanţă judecătorească, cum le place dânşilor să spună, să respectăm deciziile instanţelor. Păi hai să le respectăm!”, a spus Gheorghe Mustaţă la podcastul „Tare de Tot”.

Gheorghe Mustaţă a făcut dezvăluiri şi despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a făcut dezvăluiri şi despre cum se implică Gigi Becali la FCSB. Mustaţă a spus că ştie care este situaţia din interior şi că nu Gigi Becali ar face primul 11 la FCSB.

Liderul Peluzei Nord afirmă, totodată, că Gigi Becali impune schimbări pe parcursul unui joc. Gheorghe Mustaţă a recunoscut că situaţia nu este una normală la FCSB.

Eu știu foarte bine. Nu el trimite echipa (n.r. primul 11). Echipa se face cum trebuie, după care se implică la schimbări. Toată lumea știe asta. Nu mai e nimic de ascuns.

Dăunează grav și sănătății, nu neapărat echipei. Dacă faci echipă și vrei să faci schimbările tale, atunci trebuie să aduci jucători de aceeași valoare. Dacă nu, aduci antrenor cu experiență, cu personalitate, în primul rând”, a mai declarat Gheorghe Mustață pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și