Închide meniul

Gheorghe Mustață i-a luat la țintă pe Darius Olaru și David Miculescu, după UTA – FCSB 3-1: „A greșit toate pasele!”

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2023, 12:31

Reclamă
Gheorghe Mustață i-a luat la țintă pe Darius Olaru și David Miculescu, după UTA – FCSB 3-1: A greșit toate pasele!”

Darius Olaru, în culmea fericirii după FCSB - CFR Cluj 1-0

Darius Olaru, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Gheorghe Mustață i-a luat la țintă pe Darius Olaru și David Miculescu, după ce UTA a învins-o pe FCSB categoric, cu scorul de 3-1. Liderul galeriei roș-albastre a criticat schimbarea lui Malcom Edjouma, și susține că dacă francezul ar fi rămas în teren și după pauză, alta ar fi fost soarta meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a ratat șansa de a se apropia de primele două locuri din Liga 1. Roș-albaștrii au pierdut în deplasarea de la UTA, și rămân pe locul 3 în Liga 1.

Gheorghe Mustață i-a luat la țintă pe Darius Olaru și David Miculescu, după UTA – FCSB 3-1

Gheorghe Mustață a analizat jocul FCSB-ului în duelul cu UTA, și a ajuns la concluzia că doi jucători au prestat un joc extrem de modest.

David Miculescu a intrat în vizorul liderului galeriei roș-albastre, acesta mărturisind că vârful nu demonstrează pe teren faptul că Gigi Becali a plătit în schimbul lui suma de 1,7 milioane de euro, la începutul sezonului.

De cealaltă parte, Mustață a declarat că nici Darius Olaru nu a făcut un joc bun la Arad, și susține că acesta a greșit toate pasele.

Reclamă

„Capul sus, mergem înainte! Mai sunt și eșecuri în fotbal, n-avem ce să facem. Dar trebuia să ne apropiem de lider și să ne fie programul mai ușor în play-off.

Cred că s-a rupt jocul la mijloc cu nonșalanța lui Olaru, ieșirea lui Edjouma. Nu înțeleg de ce trebuia să iasă Edjouma! Miculescu nu se ridică la valoarea banilor cu care a fost cumpărat.

Olaru n-a fost la capacitate maximă, exact cum joacă el. Olaru este un fotbalist de echipă națională, dar a fost sub joc. În momentul în care n-ai mijloc, ești mort! Olaru a greșit toate pasele. Dacă îl schimba pe Olaru și îl păstra pe Edjouma, era altceva.

Reclamă 4 / 0/3

Să nu credeți că nu ne doare și nu ne afectează. La momentul ăsta, faptul că a venit echipa în față, la șanse pentru campionat, de pe locul 14, mă interesează acum să nu afectăm echipa, jucătorii. Acești băieți nu au tăria aia de caracter.

Nu vreau să afectez echipa! Va veni momentul în care ne vom contra din nou, dacă se va merge așa. Pentru că ne-am săturat, de 6-7 ani să nu luăm nimic. Am vorbit cu suporterii, dacă noi venim acum și protestăm, afectăm echipa, în condițiile în care avem șanse la campionat. Eu nu sunt de acord cu asta”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru fanatik.ro.

Basarab Panduru știe de ce Malcom Edjouma a fost schimbat în UTA – FCSB 3-1

Basarab Panduru știe de ce Malcom Edjouma a fost schimbat în partida dintre UTA și FCSB, încheiată cu scorul de 3-1. Fostul internațional este de părere că Gigi Becali a greșit atunci când l-a înlocuit pe mijlocașul francez cu Andrei Cordea, la pauza meciului, însă a oferit și o explicație pentru această decizie a patronului roș-albaștrilor.

Basarab Panduru a ajuns la concluzia că Gigi Becali l-a schimbat pe Malcom Edjouma, deoarece francezul a prestat un joc modest, motiv pentru care i-ar fi putut scădea suma de trasnfer.

„(N.r. Gigi Becali are o problemă cu Malcom Edjouma?) Dar el nu are problemă cu Edjouma, el are problemă cu ce bani poţi să aduci. Iar Edjouma nu poate să aducă mai mult de 1-2 milioane. Se duce, se învârte, dă un gol – se duce la 1,5-2 milioane, nu joacă – iar un milion. Te învârţi pe aici. Banii mulţi sunt, probabil – aşa cred ei – sunt la Coman şi la Tavi Popescu.

Mie nu mi se pare normal, dar dacă mă uit la ce vrea şi la cum vede fotbalul, cred că e normal să-l scoţi pe cel care-ţi aduce bani mai puţini”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
Vezi toate știrile
Citește și