Închide meniul

Basarab Panduru știe de ce Malcom Edjouma a fost schimbat în UTA – FCSB 3-1: „Gigi Becali are o problemă cu asta!”

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2023, 10:35

Reclamă
Basarab Panduru știe de ce Malcom Edjouma a fost schimbat în UTA – FCSB 3-1: Gigi Becali are o problemă cu asta!”

Basarab Panduru știe de ce Malcom Edjouma a fost schimbat în UTA - FCSB 3-1

Malcom Edjouma, pe banca de rezerve a celor de la FCSB/ Hepta

Basarab Panduru știe de ce Malcom Edjouma a fost schimbat în partida dintre UTA și FCSB, încheiată cu scorul de 3-1. Fostul internațional este de părere că Gigi Becali a greșit atunci când l-a înlocuit pe mijlocașul francez cu Andrei Cordea, la pauza meciului, însă a oferit și o explicație pentru această decizie a patronului roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma a început meciul ca titular cu UTA, însă nu a impresionat în prima repriză, motiv pentru care a fost înlocuit cu Andrei Cordea la pauza. Schimbarea a stârnit un val de reacții în rândul specialiștilor din țară, iar Basarab Panduru s-a alăturat și el listei.

Basarab Panduru știe de ce Malcom Edjouma a fost schimbat în UTA – FCSB 3-1

Basarab Panduru a ajuns la concluzia că Gigi Becali l-a schimbat pe Malcom Edjouma, deoarece francezul a prestat un joc modest, motiv pentru care i-ar fi putut scădea suma de trasnfer.

În acest context, fostul internațional i-a menționat pe Octavian Popescu și pe Florinel Coman ca fiin jucătorii pe care patronul de la FCSB nu se gândește să-i înlocuiască, deoarece își dorește să îi vândă pe sume consistente în următoarele sezoane.

„(N.r. Gigi Becali are o problemă cu Malcom Edjouma?) Dar el nu are problemă cu Edjouma, el are problemă cu ce bani poţi să aduci. Iar Edjouma nu poate să aducă mai mult de 1-2 milioane. Se duce, se învârte, dă un gol – se duce la 1,5-2 milioane, nu joacă – iar un milion. Te învârţi pe aici. Banii mulţi sunt, probabil – aşa cred ei – sunt la Coman şi la Tavi Popescu.

Reclamă
Reclamă 4

Mie nu mi se pare normal, dar dacă mă uit la ce vrea şi la cum vede fotbalul, cred că e normal să-l scoţi pe cel care-ţi aduce bani mai puţini”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Jucătoriii remarcați de Ilie Dumitrescu de la FCSB, după înfrângerea cu UTA

S-a aflat care sunt jucătorii remarcați de Ilie Dumitrescu de la FCSB, după înfrângerea cu UTA. Fostul internațional a analizat jocul roș-albaștrilor și a ajuns la concluzia că echipa a făcut un meci slab, motiv pentru care a pierdut cu 3-1. „Mister” a lăudat doar doi jucători, anume Adrian Șut și Florinel Coman, cel de-al doilea fiind și cel care a marcat singurul gol al trupei patronate de Gigi Becali, în deplasarea de la Arad.

Totodată, după ce i-a remarcat pe Florinel Coman și Adrian Șut, fostul internațional i-a taxat pe Darius Olaru și David Miculescu, ultimul dintre ei ratând ocazie de a-și duce echipa în avantaj, imediat după golul egalizator al lui Coman.

Reclamă

„Sunt doar doi remarcați în seara asta, Șut și Florinel Coman, care s-au ridicat la un nivel bun, în rest Olaru n-a fost într-o seară extraordinară. Olaru este un jucător care, indiferent de adversitatea cu care îl întâmpină adversarul, trebuie să facă diferența. Cordea a intrat în locul lui Edjouma, Gigi a făcut schimbarea asta la Pitești, a fost o mutare care i-a reușit atunci.

În seara asta a pierdut mijlocul terenului clar. Miculescu a avut o ocazie importantă, la care trebuia să facă diferența. Au fost foarte mulți jucători importanți care nu s-au ridicat la un nivel foarte bun. Nu de asta a câștigat UTA, au făcut un joc foarte bun. Balint mută inspirat, vine cu ceva în plus și a surprins.

L-am felicitat pentru că a fost o surpriză să schimbi unul dintre cei mai buni jucători, mă refer la Edjouma, l-a introdus pe Tavi Popescu în mijloc și l-a avansat pe Deian Sorescu, aia a fost o mutare câștigătoare. La Pitești a fost o mutare foarte bună”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și