Închide meniul

Gheorghe Mustaţă, prima reacţie după ce ultraşii Stelei au fost acuzaţi de tâlhărie calificată

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 octombrie 2022, 13:08 / Actualizat: 6 octombrie 2022, 15:05

Gheorghe Mustaţă, prima reacţie după ce ultraşii Stelei au fost acuzaţi de tâlhărie calificată

Gheorghe Mustaţă, prima reacţie după ce ultraşii Stelei au fost acuzaţi de tâlhărie calificată

Fanii Stelei sărbătoresc în Ghencea / Hepta

Gheorghe Mustaţă a avut prima reacţie după ce ultraşii Stelei au fost acuzaţi de tâlhărie calificată. Mai mulţi suporteri din Peluza Sud au fost implicaţi într-un scandal cu cei de la Peluza Nord, în timpul meciului cu Viking, 1-2, de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joi, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a publicat un comunicat prin care a anunţat deschiderea unui dosar penal de tâlhărie calificată. Se pare că mai mulţi fani Steaua ar fi agresat un suporter FCSB, dar şi pe fiul acestuia.

Gheorghe Mustaţă, prima reacţie după ce ultraşii Stelei au fost acuzaţi de tâlhărie calificată

„Nu știu absolut nimic, știu doar atunci, la momentul ăla, că i-a luat steagul, nu știam cine, se bănuia, nu știu nimic. Soluția e treaba lor, ei știu ce au făcut acolo. Noi, Peluza Nord, ne dezicem de lucrul ăsta. Ei știu ce au făcut acolo. Noi nu avem nicio treabă. Ne decizem de chestia asta. Asta este în ultraserie, ne dezicem de chestia cu poliția. Dacă ți-ai asumat niște lucruri, să fii sănătos. Răspunde.

Nu pot să decid eu ce face fiecare om în viața lui. Fiecare, după ce iese de pe stadion, face ce îl duce capul. Eu nu pot să coordonez pe nimeni, ce face în viața privată, după ce iese din stadion. Fiecare face cum îl duce capul.

Îmi pare rău de ce li se întâmplă băieților de la SUD. Îmi pare rău de toți suporterii. Îmi pare rău de orice suporter, dacă se ajunge la chestia asta. Eu nu am fost niciodată de acord cu pușcăria. Fiecare, în viață, cum își așterne așa doarme. E treaba fiecăruia ce face în afara terenului, își asumă fiecare ce face, în afara terenului”, a spus Mustaţă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente fac joi dimineaţă 19 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în Ilfov, Giurgiu şi Vâlcea, într-un dosar penal de tâlhărie calificată deschis după ce suporteri ai CSA Steaua au agresat un suporter FCSB.

”În această dimineaţă, 6 octombrie 2022, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente au pus în aplicare 19 mandate de percheziţie domiciliară şi 14 mandate de aducere, în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Giurgiu şi Vâlcea, într-un dosar penal de tâlhărie calificată”, anunţă Poliţia Capitalei, conform news.ro.

Percheziţii domiciliare într-un dosar de tâlhărie calificată

Potrivit anchetatorilor, sunt vizate fapte care au avut loc în luna august, după meciul din Conference League dintre FCSB şi Viking Stavanger, când suporteri CSA Steaua au atacat un bărbat care face parte dintr-un grup de suporteri ai FCSB şi care avea asupra sa steaguri cu însemnele grupării.

Reclamă 4 / 0/3

Agresorii deţineau arme albe, obiecte contondente, mănuşi, cagule, iar o parte din ele au fost găsite la percheziţii. Cercetările sunt desfăşurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

La activităţi participă jandarmi ai Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și