Închide meniul

Gheorghe Mustaţă pune presiune pe Gigi Becali şi cere un transfer la FCSB: „E cel mai bun! Dacă poate să-l ia, să facă pasul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iunie 2023, 16:52

Reclamă
Gheorghe Mustaţă pune presiune pe Gigi Becali şi cere un transfer la FCSB: „E cel mai bun! Dacă poate să-l ia, să facă pasul!

FCSB - CFR Cluj se va juca în Ghencea cu casa închisă

Gheorghe Mustaţă, la un meci al lui FCSB / Profimedia Images

Gheorghe Mustaţă pune presiune pe Gigi Becali şi cere un transfer la FCSB. Liderul galeriei celor de la FCSB crede că Andrei Burcă este cel mai bun fundaş din România, iar Gigi Becali ar trebui să forţeze transferul în cazul în care vrea să îl ia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Burcă este dorit şi de Dan Şucu la Rapid, iar Neluţu Varga cere 600.000 de euro pe fundaşul naţionalei. Mustaţă crede că Burcă merită banii şi îi cere să îl aducă la FCSB, în cazul în care va pleca de la CFR Cluj. Andrei Burcă este cotat la 3.700.000 de euro.

Gheorghe Mustaţă pune presiune pe Gigi Becali şi cere un transfer la FCSB

„Mie îmi place Burcă! După părerea mea, la ora asta, Burcă este cel mai bun fundaș central din România. Dacă Gigi Becali ar putea să-l ia pe Burcă, să facă pasul. Dacă ai oportunitatea, posibilitatea să-l iei, atunci ia-l”, a spus Gheorghe Mustaţă în podcastul Tare de Tot.

Gigi Becali a luat decizia finală în privinţa transferului lui Andrei Burcă la FCSB

Declaraţii lui Gheorghe Mustaţă vin în contextul în care Gigi Becali a anunţat că nu mai este interesat de transferul fundaşului la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că fundaşul central de la CFR Cluj nu îndeplineşte criteriile pe care el le cere, astfel că nu îl interesează să obţină semnătura acestuia.

Andrei Burcă este aproape de o plecare de la CFR Cluj în această vară. Stopper-ul a fost titular în ambele partide disputate de România în această lună, cu Kosovo şi Elveţia. După ce anunţase că îl interesează transferul lui Andrei Burcă, Gigi Becali s-a răzgândit şi a declarat că nu mai este interesat de serviciile fundaşului de la CFR Cluj.

Reclamă

„Să meargă la Rapid. Nu mă interesează Andrei Burcă. Nu ştiu cât cere Varga pe el, dar adevărul este că nici nu m-a interesat. Este un jucător bun, de echipa naţională, dar eu caut fundaş care pleacă cu mingea la picior în careu.

Eu nu vreau profilul ăsta de fundaş. M-am răzgândit, eu vreau acest profil de fundaş, care pornește cu mingea la picior, care pasează din spate. Vreau construcţie din spate. Burcă este cel mai bun central al nostru, din România, dar nu mă interesează”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și