Închide meniul

Gheorghe Mustaţă, reacţie fermă după ce Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza ultraşilor FCSB: „Am înţeles că e rapidist, dar nu mai contează!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 august 2022, 17:30

Gheorghe Mustaţă, reacţie fermă după ce Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza ultraşilor FCSB: „Am înţeles că e rapidist, dar nu mai contează!

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB. alături de Octavian Popescu

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB / Hepta

Gheorghe Mustaţă, reacţie fermă după ce Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza ultraşilor FCSB. Din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe din partida cu Dunajska Streda, FCSB a primit o amendă de 50.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Această sancţiune l-a enervat la culme pe Gigi Becali şi le-a cerut ultraşilor să nu mai provoace incidente. Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, i-a dat dreptate lui Gigi Becali, însă precizează că observatorul ar fi fost rapidist.

Gheorghe Mustaţă, reacţie fermă după ce Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza ultraşilor FCSB

Gigi de data asta are dreptate! N-am ce să-i spun. Ne pare rău că s-a luat în considerare acel slogan pe care l-am strigat la sfârșitul meciului și uite că am fost pedepsiți. Ne pare rău că s-a ajuns la amenda asta foarte mare.

Cred că e cea mai mare amendă pe care am primit-o vreodată. Nu ne-am dat seama. E un observator FIFA care monitorizează tot și am înțeles că e și rapidist. Dar nu mai contează asta”, a declarat Gheorghe Mustață pentru fanatik.ro.

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza fanilor FCSB: „Faceţi rău clubului! Sunt idiot să plătesc eu?!”

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza fanilor FCSB care au avut scandări rasiste şi xenofobe la partida cu Dunajska Streda, ce a fost transmisă pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit că UEFA a amendat FCSB cu 50.000 de euro, iar peluza va fi suspendată la returul cu Dunajska Streda. Becali i-a somat pe fani să înceteze cu aceste scandări pentru că nu mai vrea să plătească amenzi.

M-am reîntors (n.r. – în fotbal) datorită suporterilor, dar vreau să le transmit așa: nu mai vreau să plătesc bani pentru amenzi! Am plătit 50.000 de euro, ne-a amendat UEFA. Sunt bani mulți 50.000 de euro. 

Voi faceți rău clubului! Să dea Becali banii? Sunt idiot? De ce strigă «am avut și vom avea mereu boală pe ț…?» Ce ț…., mă? De ce să plătesc eu 50.000? Ce e asta?! Că nu înțeleg. Ce ț….? 

Reclamă 4 / 0/3

Ce să-i mai spun liderului de galerie? (n.r. – Gheorghe Mustață)? Acum, vom juca cu ăștia (n.r. – Dunajska Streda), iar peluza e suspendată. Peluza e suspendată pentru meciul cu ungurii (n.r. – Dunajska Streda). Iar strigă «Afară cu ungurii din țară, apoi ne vor suspenda de tot terenul. Pentru ce, mă? Vreți să vedeți spectacol sau să scandați voi de țigani și unguri? În Anglia, ăia cântă încontinuu. De ce să strige afară cu ungurii din țară? E țara lor. Zic eu de Orban, că mă bat cu guvernul ungar, dar o spun mai mult în glumă” a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Dunajska Streda – FCSB 0-1. Victorie colosală pentru echipa lui Nicolae Dică în Conference League

Dunajska Streda – FCSB 0-1 a fost transmis în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY. Echipa lui Nicolae Dică a obținut o victorie colosală în primul meci din turul trei preliminar al UEFA Conference League. Joonas Tamm a fost eroul serii în Slovacia.

FCSB a avut ocaziile mai mari în meciul cu Dunajska Streda. În prima repriză, Bogdan Rusu a fost aproape de gol încă din minutul 3, când nu a reușit să ajungă la o recentrare în fața porții a lui Florinel Coman.

În minutul 17, slovacii au lovit bara transversală la o lovitură liberă, printr-o execuție a lui Szantho. Șapte minute mai târziu, Darius Olaru a avut un gol anulat după ce a fost semnalizat în ofsaid.

În partea secundă, Bogdan Rusu a avut o nouă ocazie în minutul 46, când a șutat aproape de poartă de la marginea careului. Și Ovidiu Popescu a pus în pericol poarta adversă, cu un șut puțin pe lângă, de la distanță.

Echilibrul s-a rupt în minutul 67, când slovacii au rămas în 10 oameni, Kruzliak a văzut cartonașul roșu după un fault asupra lui Octavian Popescu, care avea culoar liber spre poarta adversă.

Două minute mai târziu a venit golul lui Joonas Tamm. Fundașul eston a marcat cu o reluare cu latul direct sub bară, după centrarea din lovitură liberă a lui Risto Radunovic. FCSB și-a păstrat avantajul până la final si s-a impus cu 1-0. Returul de la București e programat pe 11 august.

Reclamă

Video cu golul marcat de Joonas Tamm

Recomandări
  • Gheorghe Mustaţă, reacţie după criticile lui Gigi Becali
  • FCSB a primit o amendă de 50.000 de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și