Închide meniul

Gheorghe Mustaţă, rol major la FCSB! Dezvăluirile făcute de Mihai Stoica şi Nicolae Dică

Viviana Moraru Publicat: 17 septembrie 2023, 10:51

Reclamă
Gheorghe Mustaţă, rol major la FCSB! Dezvăluirile făcute de Mihai Stoica şi Nicolae Dică

Gheorghe Mustaţă, rol major la FCSB

Gheorghe Mustaţă, la un meci al lui FCSB / Profimedia Images

Gheorghe Mustaţă are un rol major la FCSB. Mihai Stoica şi Nicolae Dică au declarat că liderul galeriei roş-albastre a fost cel care i-a adus pe suporterii din Peluza Nord aproape de echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este una dintre echipele din Liga 1 cu cea mai mare medie de asistenţă în tribune, la meciurile disputate pe teren propriu. Roş-albaştrii vor evolua în această rundă cu Farul, în deplasare. Partida se va desfăşura duminică, de la 21:45, în format live text, pe AS.ro.

Gheorghe Mustaţă, rol major la FCSB

Nicolae Dică a declarat că Gheroghe Mustaţă a avut un rol cheie la FCSB, considerându-l pe acesta un plus pentru echipă. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a declarat că Mustaţă a fost cel care a adus galeria pe stadion, din nou alături de echipă.

„Cred că un plus în ultima perioadă, pentru că am prins şi când îl aveam, şi când nu-l aveam, Mustaţă. Ce a făcut el, cum a dus galeria la stadion, cum a dus acei suporteri şi i-a strâns, mă refer la cei din Peluza Nord, e un plus şi datorită lui acest lucru.

A ştiut să-şi aducă oamenii la stadion şi el a făcut treaba asta foarte bine. Eu am prins perioada când el era închis şi perioada asta de trei luni când era el liber şi când s-a ocupat de treaba asta”, a declarat Nicolae Dică, conform orangesport.ro.

Reclamă

De asemenea, şi Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Gheorghe Mustaţă. MM a declarat că liderul galeriei roş-albastre a reuşit să aducă pe stadion mai mulţi fani decât în trecut, atunci când echipa avea performanţe mai mari.

„Şi a ştiut să aducă mai mulţi decât erau înainte când erau performanţe mai mari”, a declarat Mihai Stoica, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Mihai Stoica l-a lăudat pe Octavian Popescu

Mihai Stoica l-a lăudat pe Octavian Popescu, înainte de Farul – FCSB. Oficialul vicecampioanei a vorbit despre evoluțiile recente ale „perlei” lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a rămas impresionat de calitățile pe care Octavian Popescu le arată în ultima perioadă. „MM” a analizat unele faze din meciul câștigat de FCSB cu Universitatea Craiova, scor 3-0. Acesta este de părere că tânărul fotbalist este un jucător extraordinar și că pasează mai bine decât orice fotbalist din istoria României.

„Dacă se uită cineva să vadă calitatea, doar un jucător de geniu poate să dea o astfel de pasă. Să îmi spuneţi un fotbalist din istoria fotbalului românesc care mai avea astfel de pase. Unul să îmi arătaţi.

Este un jucător extraordinar de talentat, un copil extraordinar”, a spus „MM” Stoica, pentru orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și