Închide meniul

Mihai Stoica l-a lăudat pe Octavian Popescu, înainte de Farul – FCSB: „Un jucător de geniu”

Alex Ioniță Publicat: 15 septembrie 2023, 19:40

Reclamă
Mihai Stoica l-a lăudat pe Octavian Popescu, înainte de Farul – FCSB: Un jucător de geniu”

Mihai Stoica, răspuns vehement după acuzaţiile făcute de Dan Şucu şi Victor Angelescu

Mihai Stoica, după un meci / Profimediaimages

Mihai Stoica l-a lăudat pe Octavian Popescu, înainte de Farul – FCSB. Oficialul vicecampioanei a vorbit despre evoluțiile recente ale „perlei” lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Farul Constanța și FCSB va avea loc duminică, de la ora 21:45. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Mihai Stoica l-a lăudat pe Octavian Popescu, înainte de Farul – FCSB. Ce l-a impresionat pe oficialul vicecampioanei

Mihai Stoica a rămas impresionat de calitățile pe care Octavian Popescu le arată în ultima perioadă. „MM” a analizat unele faze din meciul câștigat de FCSB cu Universitatea Craiova, scor 3-0. Acesta este de părere că tânărul fotbalist este un jucător extraordinar și că pasează mai bine decât orice fotbalist din istoria României.

„Dacă se uită cineva să vadă calitatea, doar un jucător de geniu poate să dea o astfel de pasă. Să îmi spuneţi un fotbalist din istoria fotbalului românesc care mai avea astfel de pase. Unul să îmi arătaţi.

Este un jucător extraordinar de talentat, un copil extraordinar”, a spus „MM” Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

În momentul de față, de la începutul noului sezon de Liga 1, Octavian Popescu a adunat 5 meciuri pentru formația pregătită de Elias Charalambous. În cadrul acestor partide a reușit să marcheze un gol și să ofere două pase decisive.

De-a lungul carierei a jucat 130 de meciuri pentru echipa patronată de Gigi Becali, în care a reușit să marcheze de 20 de ori și să ofere 21 de pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 3,8 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în vara anului 2022, atunci când valora suma de 4 milioane de euro.

Mihai Stoica, un nou atac la adresa lui Daniel Pancu, după ce selecționerul nu l-a convocat pe Octavian Popescu. Ce a transmis „MM”

„Să nu-l iei pe Octavian Popescu la U21 pentru că te-ai grăbit cu convocările și n-ai așteptat derby-ul de clasament (adică locul 1 vs locul 2) este oarecum de înțeles.

Reclamă 4 / 0/3

Să comentezi – în calitate de selecționer – această neconvocare ca un ziarist anti-FCSB sau chibiț din Cișmigiu / IOR / Parcul cu Platani este și nu este de înțeles (dar, din moment ce la FRF toată lumea pare a fi de acord cu așa ceva, probabil că asta e direcția pe acolo).

Să fii obligat să renunți la Baiaram și, în urma evoluțiilor jucătorilor U21, să-l ignori din nou pe unul dintre cei doi fotbaliști care au înclinat (cam tare) balanța în FCSB – Univ. Craiova și să-l convoci pe Danciu, pare a fi sfidare. Nu doar la adresa noastră, ci și a bunului simț.

P.S. Dacă am dus-o prea departe cu unele ironii, sunt tentat să prezint scuze. Sunt curios dacă din partea cealaltă există tentația asta. Sau e totul OK”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și