Închide meniul

Gheorghe Nețoiu și Vladimir Cohn, la FC Voluntari! Cei doi foști acționari ai lui Dinamo, numiți în conducerea clubului ilfovean

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 iunie 2022, 21:23

Gheorghe Nețoiu și Vladimir Cohn, la FC Voluntari! Cei doi foști acționari ai lui Dinamo, numiți în conducerea clubului ilfovean

Gheorghe Nețoiu, instalat în conducerea lui FC Voluntari

Gheorghe Nețoiu, alături de Nicolae Badea pe vremea când se aflau la Dinamo / Hepta

Gheorghe Nețoiu și Vladimir Cohn au fost instalați în conducerea lui FC Voluntari. Cei doi foști acționari de la Dinamo vor ocupa poziții importante la clubul din Ilfov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Voluntari a anunțat că, începând de astăzi, Gheorghe Nețoiu și Vladimir Cohn vor face parte din structura de conducere a clubului.

Gheorghe Nețoiu și Vladimir Cohn, instalați în conducerea lui FC Voluntari

Cohn va ocupa funcția de președinte al clubului ilfovean, în timp ce Nețoiu va fi președinte al consiliului consultativ.

„FC Voluntari anunță că, începând cu data de 1 iunie 2022, structura de conducere a clubului nostru se prezintă astfel:

PREȘEDINTELE CONSILIULUI CONSULTATIV – Organism care coordonează toate cele 16 discipline sportive finanțate de către Consiliul Local al Orașului Voluntari- domnul GHEORGHE NEȚOIU.

Reclamă

PREȘEDINTE FC VOLUNTARI- domnul VLADIMIR COHN.

PREȘEDINTELE CONSILIULUI DE ADMINISTRAȚIE al SC Fotbal Club Voluntari SA- domnul ROBERT FRUNZĂ.

DIRECTOR EXECUTIV FC VOLUNTARI- domnul ROBERT-CRISTIAN GHERGHE.

Reclamă 4 / 0/3

VICEPREȘEDINTE FC VOLUNTARI- domnul BOGDAN NICULAIE.

DIRECTOR GENERAL FC VOLUNTARI- domnul BOGDAN BĂLĂNESCU.”, a anunțat FC Voluntari, în mediul online.

Așadar, Gheorghe Nețoiu revine în lumea fotbalului după 8 ani. În 2014, fostul acționar al lui Dinamo a primit o pedeapsă de 3 ani și 4 luni de închisoare, ca urmare a procesului denumit „Dosarul transferurilor”.

În trecut, cele două posturi din conducerea lui FC Voluntari au fost ocupate de Ioan Andone și Dumitru Dragomir.

FC Voluntari a încheiat sezonul 2021/2022 din Liga 1 pe locul 4 din play-off. Ilfovenii au pierdut în finala Cupei României contra lui Sepsi, scor 1-2.

Gigi Becali se amuză de FC Voluntari după finala Cupei României

Latifundiarul din Pipera pune rezultatul de pe stadionul Giuleşti pe seama divinităţii. Consideră Liviu Ciobotariu a fost „pedepsit” pentru faptul că nu şi-a menajat titularii împotriva lui FCSB.

Finanţatorul roş-albaştrilor a avut un mesaj şi pentru finul său Florentin Pandele. Becali l-a acuzat că ar fi oferit o primă de 1.500 de euro pentru fiecare jucător ca urmare a remizei cu FCSB, scor 2-2. Alţi 3.000 de euro ar fi venit de la CFR Cluj.

Reclamă

Așa se intamplă când iți bați joc de finala Cupei României. Dumnezeu a făcut dreptate, iar Voluntariul a rămas cu buza umflată. Tragi ca fraierul să ajungi în finală, dar tu iti bați joc de ea? Așa pregătești, mă, nene, Ciobotariule finala? Așa, nene Bălănescule? Așa finule?

Acum să vă duceti la Cluj și să vă rugați de aia să vă și vouă jumătate de trofeu de campionat. Poate luati si voi ceva anul asta. Păi tu joci impotriva nașului și crezi că te iartă bunul Dumnezeu? Aoleu, dar ce goluri le-a dat și Ștefănescu ăla„, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Şi Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat la adresa ilfovenilor, după ce FC Voluntari a ratat şansa de a câştiga Cupa României.

S-a enervat Ciobi. Că de ce am comentat. Păi am comentat doar că și-a pus în pericol trofeul și bonusul. Asta înainte de finală. Dacă bătea, ne dădea peste nas cu forță. N-a bătut.

A, am mai comentat că, dacă au luat bani din altă parte, e penal. Nu numai că trebuie plătite taxe, ci și că se nasc interpretări. Multe. Sepsi nu și-a pus în pericol trofeul. A jucat cu rezervele la Craiova, unde a mai și bătut. Doar 5-0. Mai mult nu s-a putut.

De nea Bălănescu strategu’ mai știți ceva? Că ieri era viteaz prin declarații. Înainte de finală. Că cică ăia adevărații n-au timp de scris pe FB. Păi eu scriu repede, șefulică, nu silabisesc. Plus că dorm puțin noaptea. Îmi permit să și citesc ce se mai scrie pe FB„, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

 

Recomandări
  • Gheorghe Nețoiu și Vladimir Cohn, la FC Voluntari!
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 David Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și