Închide meniul

Giani Kiriţă a făcut praf un titular de la Dinamo: „Mă duc la un campionat de old-boys. E bine să vină cu mine!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2023, 21:11

Reclamă
Giani Kiriţă a făcut praf un titular de la Dinamo: „Mă duc la un campionat de old-boys. E bine să vină cu mine!

Giani Kiriţă a făcut praf un titular de la Dinamo

Giani Kiriţă, în timpul unui meci de old-boys / Hepta

Giani Kiriţă a făcut praf un titular de la Dinamo, după înfrângerea drastică suferită de „câini” cu Rapid, scor 0-4, în etapa a 8-a a Ligii 1. Fostul căpitan al alb-roşiilor l-a luat în colimator pe Răzvan Patriche, cel care a jucat 90 de minute în Giuleşti. Nu l-a menajat deloc pe fundaşul central al lui Ovidiu Burcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 37 de ani, Patriche joacă pentru al treilea sezon la rând la gruparea din Ştefan cel Mare. A fost integralist în 4 meciuri din această ediţie de campionat. Giani Kiriţă l-a anunţat că i-a venit şi lui timpul să se retragă.

Giani Kiriţă a făcut praf un titular de la Dinamo

Câştigător al două titluri în tricoul lui Dinamo, Kiriţă e convins că Răzvan Patriche nu ar trebui să mai fie în lotul „câinilor”, după revenirea în Liga 1.

Cu tot respectul pentru Patriche, mi-a plăcut mereu să respect. La jumătatea lui septembrie eu mă duc la un campionat de old-boys, la Turistul Lebăda. E bine să vină cu mine. E bine să știi când să te retragi.

Dinamo este o pălărie prea mare pentru Dinamo. A făcut și lucruri bune la Dinamo, când echipa nu avea bani și jucători, el a fost un jucător bunicel. Dar la momentul actual, este un nu clar. Eu cred că a fost lebădă, orice fotbalist, eu la 34 de ani m-am retras, am știu că nu mai pot, fizicul nu mai merge, nu mai aveam motivație.

Reclamă

Am zis că decât să mă înjure lumea, să mă fac de râs, decât să mă critice lumea în ziare și pe la televiziune, mai bine mă las. Orice fotbalist trebuie să știe asta”, a declarat Giani Kiriță la fanatik.ro.

Până să semneze cu Dinamo, Patriche a mai jucat pentru Sportul Studenţesc, Târgu Mureş, Universitatea Craiova, Academica Clinceni şi Afumaţi.

Dinamo a primit 15 goluri în primele 8 etape. Numai FC Voluntari, FC U Craiova 1948 şi U Cluj au încasat mai multe goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Neluț Roșu și Răzvan Patriche, îngenunchiați după Rapid – Dinamo 4-0

Neluț Roșu și Răzvan Patriche au vorbit despre partida cu Rapid, pierdută de către echipa din Ștefan cel Mare, cu scorul de 0-4. Cei doi s-au declarat devastaţi de rezultatul înregistrat în Giulești. De asemenea, Neluț Roșu a vorbit și despre situația fanilor, care nu au văzut partida din tribunele stadionului. Aceștia au protestat pentru că nu au fost lăsați să pătrundă cu o scenografie în incinta arenei.

Scorul a fost 4-0. Este o seară grea pentru noi. Trebuie să ne revenim foarte rapid. Vine și această pauză care ne va prinde bine. Multe nu ne-au ieșit în această seară, am făcut un joc modest, am fost fricoși.

A contat foarte mult că nu am fost susținuți. Din câte am înțeles nu au fost lăsați cu scenografia pe stadion, e decizia lor. Au fost mereu alături de noi, vreau să le mulțumesc că ne susțin mereu și să ne cerem scuze pentru acest rezultat.

O să analizăm foarte bine meciul acesta, avem multe de învățat. Când nu am reușit să câștigăm lumea ne spunea că ne batem la retrogradare, după 3 victorii ne băteam la play-off. Acum că am pierdut, iar este o problemă.

Nu putem să spunem de acum pentru ce ne batem, trebuie să muncim pe teren și să câștigăm meciurile”, a spus Neluț Roșu, potrivit digisport.ro.

Veneam după o serie bună, nu am simțit că ne-au dominat cât să luăm 4 goluri. Eram supărat pe Moura, am avut out, schimbare de direcție și gol. Sunt detalii care te costă, astăzi ne-au costat aceste detalii.

Trebuie să muncim mai mult, să ne antrenăm mai bine. Avem un drum lung în față, trebuie să adunăm victorii. Este o înfrângere grea, avem două săptămâni să ne pregătim pentru a juca mai bine”, a spus Răzvan Patriche, pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și