Închide meniul

Neluț Roșu și Răzvan Patriche, îngenunchiați după Rapid – Dinamo 4-0: „Este o seară grea pentru noi”

Alex Ioniță Publicat: 2 septembrie 2023, 0:15

Reclamă
Neluț Roșu și Răzvan Patriche, îngenunchiați după Rapid – Dinamo 4-0: Este o seară grea pentru noi”

Răzvan Patriche a venit cu primele explicaţii după Petrolul - Dinamo 1-0

Răzvan Patriche, în timpul unui meci / Profimedia

Neluț Roșu și Răzvan Patriche, îngenunchiați după Rapid – Dinamo 4-0. Cei doi jucători au vorbit despre partida din această seară, de pe stadionul din Giulești. Meciul a contat pentru etapa a 8-a a noului sezon din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a învins-o categoric pe Dinamo, pe teren propriu. Giuleștenii s-au impus cu scorul de 4-0, grație golurilor marcate de Oaidă, Petrila și Rrahmani. Atacantul kosovar a reușit o „dublă”.

Neluț Roșu și Răzvan Patriche, îngenunchiați după Rapid – Dinamo 4-0. Ce le-a lipsit „câinilor”

Neluț Roșu și Răzvan Patriche au vorbit despre partida cu Rapid, pierdută de către echipa din Ștefan cel Mare, cu scorul de 0-4. Cei doi s-au declarat nemulțumiți de rezultatul înregistrat în Giulești. De asemenea, Neluț Roșu a vorbit și despre situația fanilor, care nu au văzut partida din tribunele stadionului. Aceștia au protestat pentru că nu au fost lăsați să pătrundă cu o scenografie în incinta arenei.

„Scorul a fost 4-0. Este o seară grea pentru noi. Trebuie să ne revenim foarte rapid. Vine și această pauză care ne va prinde bine. Multe nu ne-au ieșit în această seară, am făcut un joc modest, am fost fricoși.

A contat foarte mult că nu am fost susținuți. Din câte am înțeles nu au fost lăsați cu scenografia pe stadion, e decizia lor. Au fost mereu alături de noi, vreau să le mulțumesc că ne susțin mereu și să ne cerem scuze pentru acest rezultat.

Reclamă

O să analizăm foarte bine meciul acesta, avem multe de învățat. Când nu am reușit să câștigăm lumea ne spunea că ne batem la retrogradare, după 3 victorii ne băteam la play-off. Acum că am pierdut, iar este o problemă.

Nu putem să spunem de acum pentru ce ne batem, trebuie să muncim pe teren și să câștigăm meciurile”, a spus Neluț Roșu, potrivit digisport.ro.

Răzvan Patriche: „Trebuie să muncim mai mult”

„Veneam după o serie bună, nu am simțit că ne-au dominat cât să luăm 4 goluri. Eram supărat pe Moura, am avut out, schimbare de direcție și gol. Sunt detalii care te costă, astăzi ne-au costat aceste detalii.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să muncim mai mult, să ne antrenăm mai bine. Avem un drum lung în față, trebuie să adunăm victorii. Este o înfrângere grea, avem două săptămâni să ne pregătim pentru a juca mai bine”, a spus Răzvan Patriche, pentru sursa citată anterior.

Dinamo se află pe locul 10, cu 8 puncte în cele 8 meciuri jucate, până în momentul de față. De cealaltă parte, după această partidă, echipa din Giulești a urcat pe locul al 2-lea în Liga 1, cu 14 puncte în 8 etape. Totuși, rapidiștii sunt la egalitate de puncte cu cei de la Universitatea Craiova, echipă care încă nu și-a disputat meciul din etapa a 8-a. Oltenii lui Laurențiu Reghecampf urmează să o întâlnească pe FCSB, pe stadionul din Ghencea, sâmbătă, de la ora 21:45.

În etapa a 9-a, „câinii” lui Ovidiu Burcă vor juca pe teren propriu cu FC U Craiova 1948. Pentru echipa lui Cristiano Bergodi, următorul meci din campionat va fi împotriva celor de la Oțelul Galați, pe data de 16 septembrie. Toate meciurile menționate anterior vor fi în format live text pe As.ro.

Rapid – Dinamo 4-0

Rapid – Dinamo 4-0! Giuleştenii au învins-o categoric pe marea rivală şi au obţinut a treia victorie consecutivă din Liga 1. „Câinii” lui Ovidiu Burcă au suferit prima înfrângere, după patru runde.

Rapid a deschis scorul prin Albion Rrahmani, din penalty, în minutul 35. Ulterior, după pauză, giuleştenii au marcat două goluri în cinci minute. Oaidă a marcat primul gol al său în tricoul vişiniu, şi ulterior a marcat şi Claudiu Petrila. În minutul 83, Rrahmani a reuşit „dubla” şi a stabilit scorul final.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și