Închide meniul

Giani Kiriță a izbucnit când a aflat ce gest ar fi făcut Andrei Nicolescu la Dinamo: „Doamne ferește, nu ai ce căuta acolo”

Alex Ioniță Publicat: 10 noiembrie 2023, 10:38

Reclamă
Giani Kiriță a izbucnit când a aflat ce gest ar fi făcut Andrei Nicolescu la Dinamo: Doamne ferește, nu ai ce căuta acolo”

Giani Kiriță a izbucnit când a aflat ce gest ar fi făcut Andrei Nicolescu la Dinamo

Giani Kiriță, în timpul unui interviu / AntenaSport

Giani Kiriță a izbucnit când a aflat ce gest ar fi făcut Andrei Nicolescu la Dinamo! Fostul jucător al clubului din Ștefan cel Mare l-a criticat dur pe administratorul special al „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul de la Dinamo a fost criticat pentru faptul că acesta încearcă să aibă o relație mai strânsă cu jucătorii lui Ovidiu Burcă, care se află acum în subsolul clasamentului, mai exact pe poziția a 15-a, care duce direct în Liga a 2-a.

Giani Kiriță a izbucnit când a aflat ce gest ar fi făcut Andrei Nicolescu la Dinamo! Oficialul ar fi mers în saună, alături de jucători

Giani Kiriță a dezvăluit faptul că Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare, ar fi fost în saună, alături de jucătorii pregătiți de către Ovidiu Burcă. Fostul fotbalist al „câinilor” l-a criticat dur pe oficial și a menționat faptul că acesta nu are ce să caute în anturajul fotbaliștilor.

„I-aș spune așa lui Nicolescu: Tu, băi, băiatule am auzit că faci saună cu băieții! Eu așa am auzit. Așa mi s-a zis. Serios! Nu are voie să facă un conducător saună cu băieții.

Nu ai voie să te duci să faci asta. Nu la modul ăla, Doamne ferește. Trebuie să existe o distanță între conducerea clubului și echipă. Nu ai ce să cauți lângă ei acolo. Tu ești conducător”, a spus Giani Kiriță, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

În ultima perioadă, oficialul câinilor este criticat pentru criza profundă în care se află formația din Ștefan cel Mare. Nou promovată în Liga 1, Dinamo nu a mai reușit să câștige nicio partidă din luna august. În campionat, ultima victorie a echipei lui Ovidiu Burcă a fost în luna august, împotriva celor de la FC Voluntari, scor 3-2.

George Țucudean are soluția pentru criza de la Dinamo

Fostul jucător, care s-a retras din fotbal din cauza unor probleme cardiace, este de părere că formația „alb-roșie” are nevoie de un investitor pasionat de „sportul rege”, care să salveze echipa care se află într-o criză profundă, de la revenirea în Liga 1.

Pe lângă nevoia de un acționar, George Țucudean este de părere că echipa din Ștefan cel Mare are nevoie și de un nou stadion. Totuși, chiar dacă a vorbit despre soluționarea crizei, fostul atacant nu știe dacă echipa pregătită de Ovidiu Burcă s-ar putea salva de la retrogradare.

Reclamă 4 / 0/3

„Ușor, ușor sper ca Dinamo să-și revină. Să își facă stadionul. Să se găsească un investitor ca la Rapid, căruia să-i placă fotbalul. Să vină lângă echipă. Să facă o bază modernă. Să investească în echipele de juniori.

Orice se poate întâmpla. În doi, trei, patru, cinci ani se pot schimba lucrurile. Nu știm dacă se va salva. E devreme să vorbim momentan. Încă se joacă. Vedem ce va fi”, a spus George Țucudean potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și