Închide meniul

Giani Kiriţă, cucerit de un jucător după Dinamo – FC Botoşani 1-0: „Se vede calitatea lui”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 august 2023, 12:21

Reclamă
Giani Kiriţă, cucerit de un jucător după Dinamo – FC Botoşani 1-0: „Se vede calitatea lui

Giani Kiriță a fost cucerit de un jucător de la Dinamo

Giani Kiriță și-a încheiat cariera de fotbalist în 2013

Giani Kiriţă a fost cucerit de un jucător după Dinamo – FC Botoşani 1-0. Este vorba de Dennis Politic, unul dintre cei mai în formă jucători de la echipa lui Burcă în acest start de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giani Kiriţă spune că acesta are calitate pe care acesta o scoate în evidenţă în jocul său. Dinamo a obţinut prima victorie de la revenirea în Liga 1.

Giani Kiriţă, cucerit de un jucător după Dinamo – FC Botoşani 1-0

În prima repriză am avut doar un șut pe poartă, nu trebuie să ne ascundem după degete. În a doua repriză am început să jucăm fotbal, am început să punem presiune. Mi-a plăcut foarte mult acest băiat, Politic, a fost singurul care a luat acțiuni pe cont propriu. A verticalizat mult.

A luat acțiuni pe cont propriu, asta înseamnă că are personalitate. Se vede calitatea lui. Mai ții minte când m-ai întrebat despre el? Și am zis hai să-i dăm timp să vedem despre ce e vorba. Hai să nu ne grăbim. E un meci cu o echipă slabă, doar că vreau să spun următorul lucru”, a spus Giani Kiriță la fanatik.ro.

Dennis Politic, reacţie după ce a provocat autogolul lui Răzvan Ducan

Dennis Politic a centrat atunci de pe partea stângă, iar Răzvan Ducan şi-a introdus mingea în propria poartă, în minutul 90+5.

Reclamă

Am încercat să joc în față, să punem presiune pe ei. Mă bucur că a intrat mingea în poartă, nu contează cine a marcat. Atmosfera a fost senzațională. Știam ce fani are Dinamo, acum am văzut din nou. Mă bucur că ne-au susținut.

Cred că am meritat victoria și ne bucurăm că am reușit să o obținem. De acum, înapoi la muncă, pentru meciul următor.

Presiune este mereu la Dinamo și crește pe măsură ce trec meciurile și nu reușim să câștigăm meciurile”, a declarat Dennis Politic pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Meciul de pe stadionul Arcul de Triumf a început cu Dinamo în atac, gazdele punându-l la încercare pe Ducan în câteva rânduri. Prima repriză s-a încheiat însă fără gol marcat. În minutul 62 Politic a trimis în bară, dar Dinamo a reuşit sa marcheze golul victoriei în minutul 90+6, prin Ţîră. Este prima victorie a dinamovistilor în actualul sezon.
Dinamo se află pe locul 14 al clasamentului, cu patru puncte, în timp ce FC Botoşani este pe locul 16, cu două puncte.
DINAMO: Golubovic – Moura, Patriche, Homawoo, Amzar – Costin, Larrucea, N. Roşu (Iglesias 25) – Politic, Abdullah (Gregorio 46), Bani (Ţiră 77). ANTRENOR: Ovidiu Burcă
BOTOŞANI: Ducan – Mutombo (Şeroni 72), Pius, Ţigănaşu – G. David, Florescu, Dican, Cioiu (Hebling 88) – Dragu, Camara, Pinson (M. Roman 65). ANTRENOR: Mihai Ciobanu
Cartonaşe galbene: Costin 81, Amzar 84, Politic 88 / Dragu 38, Dican 60, Florescu 70, Camara 75,
Arbitri: Adrian Cojocaru – Radu Ghinguleac, Mircea Orbulet
Arbitri VAR: Sebastian Colţescu – Vasile Marinescu
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și