Închide meniul

Giani Kiriţă i-a făcut praf pe Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu, după ce s-au fotografiat cu trofeele CFR-ului

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 februarie 2024, 8:36

Giani Kiriţă i-a făcut praf pe Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu, după ce s-au fotografiat cu trofeele CFR-ului

Giani Kiriţă i-a făcut praf pe Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu

Giani Kiriţă i-a făcut praf pe Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu - Antena Sport

Giani Kiriţă i-a făcut praf pe Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu, după ce acţionarii lui Dinamo s-au fotografiat alături de trofeele clubului CFR, înainte de meciul direct, pierdut de câinii roşii, 0-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„M-a bufnit râsul. Efectiv nu mi-a venit să cred ceea ce văd. În continuare dau dovadă de amatorism. Eu am mai spus, la Dinamo trebuie să vină conducători care pun suflet pentru echipa asta. Când vreodată Cristi Borcea, domnul Badea sau nea Gigi Nețoiu făceau astfel de lucruri? Să se ducă la o echipă rivală să facă poze cu trofeele?

Giani Kiriţă i-a făcut praf pe Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu, după ce s-au fotografiat cu trofeele CFR-ului

Păi noi nu avem trofee? De ce nu te pozezi cu trofeele noastre? De ce nu faci asta cu echipa de suflet, de ce trebuie să faci poze cu trofeele alea? Sau măcar fă-o fără să te vadă cineva. Mi s-a părut o poveste deplasată rău de tot. Superficial

Și i-au pus pe suporteri în cap, îți dai seama, dar nu știu dacă rău. Însă pentru imaginea clubului, că ești acolo, creează o echipă, câștigă trofee și pozează-te cu alea. Lasă trofeele CFR-ului. Trebuie pus sufletul… Un om care pune sufletul pentru Dinamo niciodată nu ar fi făcut o poză cu trofeele alea. Niciodată în viață

E un coleg de competiție CFR Cluj, dar nu stau să-mi fac poze cu trofeele lor. Ai destule trofee în vitrina lui Dinamo, ai o istorie în spate. Suporterii noștri sunt învățați cu conducători care sunt trup și suflet la Dinamo. Este exclus să te pozezi cu trofeele altor cluburi din România. Du-te la Real Madrid, du-te la Barcelona, du-te oriunde vrei…”, a spus Kiriţă, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Andrei Nicolescu, prima reacție după imaginile virale de la Cluj

Andrei Nicolescu a oferit prima reacție după imaginile virale de la Cluj. Oficialul echipei din Ștefan cel Mare a venit cu o serie de explicații.

Oficialul echipei din Ștefan cel Mare a spus că Eugen Voicu a dorit să se fotografieze alături de Cupa României, pe care era scris și numele echipei pe care o reprezintă, Dinamo București.

„Domnul Voicu a vrut să se fotografieze cu Cupa României, pe care scria Dinamo București. Ce să fie incredibil? Nu știu cum le vedeți dumneavoastră.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ne-am făcut poză, i-am făcut o fotografie domnului Voicu. Dacă credeți că este ceva extraordinar.. Îmi pare rău”, a spus Andrei Nicolescu, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și