Închide meniul

Giani Kiriță i-a făcut praf pe Vlad Chiricheș și pe Florinel Coman: „Hai s-o dăm pe față”

Alex Ioniță Publicat: 30 august 2023, 18:02

Reclamă
Giani Kiriță i-a făcut praf pe Vlad Chiricheș și pe Florinel Coman: Hai s-o dăm pe față”

Giani Kiriţă, discurs cu accente dramatice înainte de Dinamo - FCSB

Giani Kiriță, în timpul emisiunii AS.ro LIVE

Giani Kiriță i-a făcut praf pe Vlad Chiricheș și pe Florinel Coman. Fostul jucător de la Dinamo a analizat prestația celor doi fotbaliști din noul sezon al Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheș și Florinel Coman au fost pe teren în partida dintre UTA Arad și FCSB, încheiată cu scorul de 2-1 în favoarea arădenilor. În cadrul acestei partide, Coman a fost eliminat, iar Vlad Chiricheș s-a accidentat și va lipsi aproximativ o lună, potrivit lui Mihai Stoica.

Giani Kiriță i-a făcut praf pe Vlad Chiricheș și pe Florinel Coman. Ce a spus fostul fotbalist despre jucătorii de la FCSB

Fostul jucător de la Dinamo, Giani Kiriță, a criticat dur prestațiile celor doi fotbaliști legitimați la vicecampioana României. Primul fotbalist luat în colimator a fost Chiricheș, pe care l-a criticat pentru faptul că se accidentează foarte des.

„Chiricheș din păcate s-a rupt. Cu siguranță, el în ultima perioadă la cluburile la care a fost, a stat mai mult accidentat.Și atunci corpul se resimte și are probleme din punct de vedere fizic. Depinde de la corp la corp. Eu am avut o singură accidentare gravă și o întindere în toată cariera mea!

Pentru el e cam ultimul tren aici la FCSB și trebuia să fie pe o pantă ascendentă, iar cu aceste accidentări eu nu-l văd să-și încheie cariera într-un mod frumos. Gigi Becali știe ce a cumpărat și e problema lui”, a spus Giani Kiriță, despre Vlad Chiricheș, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Vlad Chiricheș a revenit în lotul vicecampioanei României după 10 ani petrecuți în străinătate. Înainte de accidentarea din partida cu UTA Arad, fundașul a adunat 7 partide în tricoul echipei pregătite de Elias Charalambous și de Mihai Pintilii, în toate competițiile. În cadrul acestor meciuri nu a reușit să marcheze niciun gol sau să ofere o pasă decisivă. Singurul mod prin care s-a remarcat în tricoul FCSB-ului a fost unul negativ,  în momentul în care a fost eliminat în partida dintre Nordsjaelland și FCSB, pentru cumul de cartonașe galbene.

Giani Kiriță l-a luat la „țintă” și pe Florinel Coman

Fostul mijlocaș nu l-a uitat nici pe Florinel Coman, jucător care a fost eliminat în partida dintre UTA Arad și FCSB, din etapa a 7-a din Liga 1. Kiriță a declarat că principala problemă a jucătorului legitimat la vicecampioana României este mentalitatea.

„Florinel Coman este un jucător bun, doar că este vorba de mentalitate aia pe care ei încă nu o au. Nu sunt încă la zi cu această mentalitate pe care noi am avut-o și în care am fost crescuți: să joci meci de meci, să fii cel mai bun, să nu te intereseze de nimeni. În primul rând nu are minte! Ești pe val, ești jucător care poate să facă diferența și în meciurile importante trebuie să decizi și să faci asemenea lucruri.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbal știe, dar el nu gândește în ansamblu. El e pur și simplu cu meciul ăla. Nu se gândește: ‘Stai, mă, că vine un meci mai important! Să mă calmez. Poate meciul e pierdut, dar dacă mai iau și eu roșu ce fac?!’. Despre asta e vorba.

Și în niciun caz Florinel Coman nu este lider! Hai să o dăm pe față! El poate să facă diferența în teren, să dea o pasă, niște goluri, să aibă o sclipire, dar nu lider de vestiar!”, a mai spus Kiriță, pentru sursa citată anterior.

Florinel Coman a avut un debut bun de sezon în tricoul formației „roș-albastre”. În primele 3 meciuri ale sezonului, fotbalistul vicecampioanei a reușit să marcheze de 3 ori. După acete goluri, atacantul nu a mai înscris în 6 partide, dar a rupt seria negativă cu golul marcat în meciul cu UTA Arad. Totuși, în cadrul aceleiași partide, jucătorul a fost eliminat pentru cumul de cartonașe, în minutul 83.

Cum se pot rezolva problemele lui Florinel Coman, în opinia lui Giani Kiriță

De asemenea, Giani Kiriță știe cum problema lui Florinel Coman ar putea fi rezolvată. Acesta este de părere că atacantul FCSB-ului nu ar mai trebui lăudat atât de mult de către patronul echipei, Gigi Becali. De asemenea, în opinia fostului fotbalist de la Dinamo, Coman ar trebui să se impună și la echipa națională.

„Mai vine și patronul care îl ține în brațe, că e diamant că nu știu ce, și el atunci practic are căderea asta. Dacă ar fi mai modești, dacă ar juca și ar avea niște performanțe, să câștige niște titluri, să aibă niște realizări afară, să joace la echipa națională și indiferent de laude să aibă continuitatea asta. Atunci lucrurile s-ar schimba cu siguranță”, a mai menționat fostul jucător de la Dinamo, potrivit aceleiași surse.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și