Închide meniul

Giani Kiriţă nu l-a iertat pe Florinel Coman, după Dinamo – FCSB 0-1. „Pe vremea mea, era expediat de unde a venit”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 noiembrie 2023, 13:26

Giani Kiriţă nu l-a iertat pe Florinel Coman, după Dinamo – FCSB 0-1. „Pe vremea mea, era expediat de unde a venit

Giani Kiriţă nu l-a iertat pe Florinel Coman, după Dinamo - FCSB 0-1

Giani Kiriţă sărută Cupa României - Profimedia Images

Giani Kiriţă nu l-a iertat pe Florinel Coman, după Dinamo – FCSB 0-1, derby la finalul căruia „Mbappe” a numit Dinamo o echipă mică. Fostul căpitan din Ştefan cel Mare a dezvăluit ce ar fi păţit pe vremea lui atacantul roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe de altă parte, Kiriţă nu vede nici el luminiţa de la capătul tunelului. Câinii roşii sunt la 27 de puncte de liderul condus de Gigi Becali şi au doar două victorii în primele 17 etape, în care au marcat doar 9 goluri, încasând 28.

În ultimele 11 meciuri, Dinamo nu a bătut pe nimeni. Mai rău, echipa a marcat trei goluri şi a primit 18.

Giani Kiriţă nu l-a iertat pe Florinel Coman, după Dinamo – FCSB 0-1

„E după victorie, a dat golul ăla frumos. Nu că are prea mult tupeu, dar în astfel de situații, atunci când câștigi, ai trei puncte în buzunar. A dat și gol și poate să spună orice vrea. Tu nu mai ai ce să mai zici, pe tine te-a închis.

Dacă zicea așa pe vremea mea, îl așteptam meciul următor. Tu nu știi ce se întâmpla? Era încercuit de toți jucătorii. Expediat de unde a venit.

Reclamă

Din păcate acum nu am avem cum să ridicăm capul din pământ, nu avem forță, nu avem speranță, nu ne dă nimic”, a spus Kiriţă, citat de fanatik.ro.

Umilinţă totală pentru Dinamo în Marca

Umilinţă totală pentru Dinamo în Marca, din partea lui Aleix Garcia, actualul jucător al Gironei. În 2020, Aleix Garcia a fost adus la Dinamo de spaniolii conduşi de Pablo Cortacero. Fost jucător la City, Garcia nu s-a adaptat în România.

După doar 7 meciuri jucate la Dinamo, Aleix Garcia s-a întors în Spania, la Eibar. În 2021, Aleix Garcia a ajuns la Girona, echipă care face senzaţie în aces sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Am fost în vestiare precum cel al lui City, unde toată lumea e vedetă și te consideri în aceeași dinamică a echipei. De acolo, am fost împrumutat în locuri în care nu ți-ai dori să ajungi, dar, cum aveam contract cu City mi-am zis: e doar un an, o să mă întorc.

Momentul în care mi-am dat seama că ceva nu fac bine și că trebuie să schimb ceva a fost când am ajuns în România. A fost o decizie pe care, în acel moment, a trebuit să o iau, dar să joc acolo m-a făcut să deschid ochii de-a binelea.

Am avut nevoie să lucrez cu psihologi pe care i-am avut la Villarreal și, vă zic, cu siguranță, episodul Dinamo București a fost cel mai de jos moment al carierei mele, am ajuns la fundul sacului”, a spus Aleix Garcia, actualul jucător de la Girona, pentru marca.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și