Închide meniul

Umilinţă totală pentru Dinamo în Marca: „A fost cel mai jos moment al carierei mele”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 noiembrie 2023, 8:50

Reclamă
Umilinţă totală pentru Dinamo în Marca: „A fost cel mai jos moment al carierei mele

Aleix Garcia, pe vremea când juca la Dinamo

Hepta

Umilinţă totală pentru Dinamo în Marca, din partea lui Aleix Garcia, actualul jucător al Gironei. În 2020, Aleix Garcia a fost adus la Dinamo de spaniolii conduşi de Pablo Cortacero. Fost jucător la City, Garcia nu s-a adaptat în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După doar 7 meciuri jucate la Dinamo, Aleix Garcia s-a întors în Spania, la Eibar. În 2021, Aleix Garcia a ajuns la Girona, echipă care face senzaţie în aces sezon.

Umilinţă totală pentru Dinamo în Marca

„Am fost în vestiare precum cel al lui City, unde toată lumea e vedetă și te consideri în aceeași dinamică a echipei. De acolo, am fost împrumutat în locuri în care nu ți-ai dori să ajungi, dar, cum aveam contract cu City mi-am zis: e doar un an, o să mă întorc.

Momentul în care mi-am dat seama că ceva nu fac bine și că trebuie să schimb ceva a fost când am ajuns în România. A fost o decizie pe care, în acel moment, a trebuit să o iau, dar să joc acolo m-a făcut să deschid ochii de-a binelea.

Am avut nevoie să lucrez cu psihologi pe care i-am avut la Villarreal și, vă zic, cu siguranță, episodul Dinamo București a fost cel mai de jos moment al carierei mele, am ajuns la fundul sacului”, a spus Aleix Garcia, actualul jucător de la Girona, pentru marca.com.

Reclamă
Reclamă 4

Ovidiu Burcă a ajuns la capătul răbdării după Dinamo – FCSB 0-1

Ovidiu Burcă a ajuns la capătul răbdării după Dinamo – FCSB 0-1. Antrenorul dinamoviştilor a spus că simte că este epuizat de problemele cu care s-a confruntat la Dinamo.

Dezămăgit. În primul rând dezamăgit că unii jucători nu au avut curaj, şi nu înţeleg de ce. Apoi dezamăgit că nu am făcut un meci grozav, dar am avut ocazii de a marcat. Coman a făcut diferenţa, echipele care joacă împotriva noastră înscriu euro-goluri.

Din păcate am avut şi jucători accidentaţi, şi suspendaţi. Se întâmplă aceeaşi poveste. Odată cu schimbările… am iuţit puţin meciul, am avut mai multă claritate. Dar fără să concretizăm, deşi am avut ocazii importante.

Reclamă

E o problemă pe care o avem. Mă întrebaţi şi înainte de joc. Am încercat să aduc jucători cu calităţi ofensive, am jucat cu cei 3 în faţă, poate mă aşteptam la mai mult.

Întotdeauna când apar nişte probleme în atac, în apărare… nu poţi să pui degetul pe o problemă. Astăzi dacă mă întrebaţi, sunt destul de epuizat. Am avut aşteptări mari de la meciul acesta. Vedem pe viitor. Epuizat în sensul că e o serie neagră, e o situaţie deloc uşoară. Ştiam că e aşa, dar parcă e şi o energie negativă! Jucători suspendaţi, accidentaţi… e destul de greu să creezi omogenitate.

Situaţia e destul de îngrijorătoare, nu ne gândeam că va fi atât de greu. Din păcate, în momentul în care încerci să faci lucrurile din mers, se pierde foarte mult din încredere, din energie. Am pierdut şi foarte multe meciuri nemeritat.

(Aţi făcut pentru iarnă un plan?) Eu îmi respect foarte mult jucătorii, nu o să vin niciodată să vin public să spun că sunt nemulţumit. Aşteptăm pauza”, a declarat Ovidiu Burcă la digisport.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:40

Carlos Alcaraz s-a calificat în optimi la Wimbledon după un „thriller” de 5 seturi cu Frances Tiafoe!

20:32

Farul, victorie la scor în amicalul cu CSA Steaua! Echipa lui Gică Hagi, „repetiţie” perfectă înainte de startul sezonului

20:30

LIVE TEXTSpania – Germania 1-0. Dani Olmo a deschis scorul din pasa lui Lamine Yamal! Bară pentru nemţi

20:08

„Nu va fi simplu!” Avertisment pentru FCSB, după prima victorie a sezonului! Mesajul clar al lui Florin Prunea

19:34

Bernadette Szocs – Miyu Nagasaki, LIVE VIDEO (09:00), în AntenaPLAY! „Bernie” luptă pentru sferturi la WTT Star Contender Bangkok

19:32

Madison Keys şi Paula Badosa s-au calificat în optimile de finală de la Wimbledon!

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și