Închide meniul

Gică Craioveanu a fost dat afară de la Universitatea Craiova. Fostul oficial a reacționat dur: „Dragoste cu forța nu se poate”

Alex Ioniță Publicat: 19 iulie 2023, 14:33

Reclamă
Gică Craioveanu a fost dat afară de la Universitatea Craiova. Fostul oficial a reacționat dur: Dragoste cu forța nu se poate”

Gică Craioveanu a reacționat, după ce Eugen Neagoe a plecat de la Universitatea Craiova

Gică Craioveanu, în timp ce sărută emblema Universității Craiova / Hepta

Gică Craioveanu a fost dat afară de la Universitatea Craiova. Fostul fotbalist ocupa funcția de director de imagine la echipa lui Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul oficial a reacționat dur, după ce a fost dat afară de la echipa din Bănie. Acesta era un angajat al clubului din urmă cu 10 ani și era unul dintre cei mai longevivi oficiali ai echipei.

Gică Craioveanu a fost dat afară de la Universitatea Craiova. Fostul fotbalist va susține, în continuare, echipa

Gică Craioveanu a reacționat dur după ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova, echipa lui Mihai Rotaru. Acesta a dezvăluit că patronul echipei l-a rugat să rămână un apropiat al grupării, dar fostul fotbalist nu a dorit să fie „un decor” în anturajul formației. De asemenea, acesta a menționat că va continua să o susțină pe Universitatea Craiova, datorită faptului că îi respectă pe suporterii echipei.

„Da! Este adevărat! De comun acord cu Mihai Rotaru am decis să închidem oficial colaborarea. Am avut o discuție cu Mihai săptămâna trecută. De la el a venit propunerea asta, nu de la mine. El mi-a zis că pot rămâne totuși alături de ei, dar nu în club. Dar în condițiile astea eu am zis că nu are rost să rămân așa.

Să rămân așa ca să ce? De decor? Dacă voiam să rămân de decor mă duceam și îmi puneam o statuie în vreun muzeu. Nu! Mulțumesc! Dragoste cu forța nu se poate. Eu am vrut să se întâmple alte lucruri la Craiova, dar nu mi-au ieșit. Eu am vrut titlul. Eu asta îmi doresc.

Reclamă

Nu am ieșit până acum în presă cu declarații, deoarece băieții se aflau înaintea meciului cu Dinamo și nu am vrut să le atrag atenția pe subiectul ăsta. Am vrut să îi las să se concentreze doar pe meciul cu Dinamo. Eu voi rămâne în continuare un susținător al acestei echipe, iar lucrul ăsta îl fac pentru băieții de la Peluza Nord”, și-a început discursul fostul fotbalist

Gică Craioveanu: „Eu nu am trădat niciodată Universitatea Craiova”

„Am un deosebit respect pentru cei de la Peluza Nord. Eu nu am avut nimic nici cu băieții de la Peluza Sud 97, deși ei m-au făcut trădător. Însă, eu nu am trădat niciodată Universitatea Craiova. Nu m-am dus să joc în viața mea la Steaua sau Dinamo. Eu în acest proiect al echipei lui Mihai Rotaru am intrat în 2013 datorită lui Corneliu Stroe. Nea Cornel m-a cautat și m-a rugat să mă alătur lor.

Mi-a spus că palmaresul Universității este la ei, iar eu pentru Universitatea fac orice. Nu am nimic cu Adrian Mititelu și nu cred că m-ați auzit pe mine să îl vorbesc public de rău. Dar acum asta este viața. Mihai mi-a propus încetarea oficială a colaborării, iar eu am acceptat.

Reclamă 4 / 0/3

Îți repet: dragoste cu forța nu se poate. Mihai Rotaru îmi propusese o altă variantă, dar nu am vrut. Nu pot rămâne așa de formă. Le urez la băieți multă baftă, iar eu așa cum am fost vreau să vă spun că eu sunt cel care l-am descoperit pe Mitriță, deși sunt convins că vor aparea alții acum să se bată cu pumnul în piept”, a spus Gică Craioveanu, pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și