Închide meniul

Gigi Becali nu se mai teme de Universitatea Craiova: „Dinamo a făcut instrucţie cu ei!”

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2023, 21:44

Reclamă
Gigi Becali nu se mai teme de Universitatea Craiova: „Dinamo a făcut instrucţie cu ei!

Gigi Becali, soluție pentru fanii care nu au prins bilete la FCSB - Dinamo

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

Gigi Becali nu se mai teme de Universitatea Craiova, după ce a văzut meciul oltenilor cu Dinamo. Patronul FCSB susţine că trupa lui Ovidiu Burcă a făcut instrucţie în prima repriză, fiind surprins de acest fapt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a învins-o pe Dinamo cu scorul de 2-0, în prima etapă a noului sezon. Gigi Becali a tras concluziile, după victoria obţinută de trupa lui Eugen Neagoe.

Gigi Becali nu se mai teme de Universitatea Craiova, după victoria oltenilor cu Dinamo

Gigi Becali susţine că în prima repriză, Dinamo i-a fost net superioasă Universităţii Craiova, însă „câinilor” le lipseşte forţa în atac.

În ciuda victoriei reuşite în faţa alb-roşilor, patronul FCSB nu mai consideră că oltenii formează o echipă de temut, aşa cum considera înainte de startul sezonului.

Becali susţine că echipa sa nu are adversar în acest sezon de Liga 1, sperând ca roş-albaştrii să fie lideri detaşaţi în campionat.

Reclamă

„După prima etapă, nu prea există adversar. Mă așteptam la Craiova, dar nu mi-a plăcut aseară. Nu prea avem adversar. Sper să fie FCSB și un pluton pentru locul doi.

După ce a dat Craiova gol, nu prea m-am mai uitat la meci. La prima repriză m-am uitat. Dar nu mă așteptam, adică așa de bine din partea lui Dinamo.

Credeam că va face instrucție Craiova cu ei, dar n-a făcut. A făcut Dinamo instrucție în prima repriză. Dar e o echipă care nu poate marca gol, nu intră în careu. Pasează, își dau viața, săracii, mingicării, țaca-țaca, aleargă, dar nu pot marca! N-au forță să dea gol!”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a anunțat măsuri speciale pentru FCSB – Dinamo, de pe stadionul Ghencea

Gigi Becali a anunțat măsuri speciale pentru FCSB – Dinamo, de pe stadionul Ghencea. Latifundiarul a vorbit despre siguranța fanilor care vor fi prezenți pe stadion, la revenirea echipei roș-albastre pe stadionul din Ghencea.

Concret, latifundiarul din Pipera a anunțat că biletele la meci vor fi nominale și că la cumpărarea lor va fi nevoie de anumite date de pe cartea de identitate. De asemena, acesta a avut și un avertisment pentru fanii lui CSA Steaua, care nu doresc ca echipa lui Becali să evolueze pe stadionul din Ghencea.

„Nu mai pot exista incidente pentru că mie mi-a promis Ciolacu și să-i dea Dumnezeu sănătate, că a venit un bărbat în România, după 10 ani de când nu mai jucăm în Ghencea, să zică de bărbăție.

Nu ne batem joc de bunurile statului și nu ne e frică de 30 de inși! Mi-a promis și așa va fi. Acum a venit șeful Jandarmeriei și mi-a spus că raspunde el de distrugeri, integritate, bătăi.

Vrei bilet, primești numărul și locul. Vor fi filmate toate locurile, dar nu cred asta, vor fi blocați în computer și nu vor mai primi niciodată bilet la un meci al FCSB-ului. Iar dacă vor face ei vreun incident filmat, locul 20, numărul cutare, pedepsit ca atare!

Îi îndrum pe cei din familia lor să nu dea vina pe mine. Amenzi, pușcării! Vedeți-vă de treaba voastră, respectați legile statului. Eu mi-am făcut datoria de creștin. Dacă nu vor, treaba lor”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și