Închide meniul

Gică Hagi a anunţat plecări de la Farul după umilinţa cu Poli Iaşi: „Suntem foarte mulţi în vestiar! Nu stăm bine deloc acum”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 iulie 2023, 9:05 / Actualizat: 31 iulie 2023, 10:50

Gică Hagi a anunţat plecări de la Farul după umilinţa cu Poli Iaşi: „Suntem foarte mulţi în vestiar! Nu stăm bine deloc acum

Gică Hagi a anunţat plecări de la Farul

Gică Hagi, într-o conferință de presă / Antena Sport

Gică Hagi a anunţat plecări de la Farul după umilinţa cu Poli Iaşi. „Regele” a spus că în perioada imediat următoare vor pleca jucători de la Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a fost extrem de supărat după ce Farul a fost învinsă de Poli Iaşi pe teren propriu, scor 1-3. Managerul celor de la Farul a spus că rezultatul este o ruşine pentru campioana României. Mai mult, Hagi a spus că vor fi jucători care vor pleca de la echipă şi a spus că unii „au mintea în altă parte”.

Gică Hagi a anunţat plecări de la Farul după umilinţa cu Poli Iaşi

Dacă mi-a plăcut ceva și e să rămân cu ceva, rămân cu Andronache, cu Dumitrache, cu cei tineri care au intrat. Le-am zis în vestiar că mai bine îmi iau copiii mei, joc cu ei, iar interpretarea tactică va fi mai bună.

Unii fac greșeli în continuare, aceleași greșeli. Nu e bine. Alții ar trebui să se gândească mai mult la noi, să nu aibă mintea în altă parte. Mintea să rămână la Farul. 

Suntem foarte mulți în vestiar. În august, trebuie să selectăm jucătorii, să nu mai fie 30 și ceva de jucători. Vestiarul trebuie să-și recapete tonusul pe care l-a avut anul trecut. Acum, nu stăm bine deloc. Unul dintre motivele pentru care lucrurile merg rău e că suntem foarte, foarte, mulți. Cu toții trebuie să reflectăm și să luăm deciziile bune pentru Farul”, a spus Gică Hagi la conferinţa de presă.

Reclamă

Căpitanul Farului, prima reacţie după umilinţa cu Poli Iaşi: „Şi eu mă critic!”

Căpitanul Farului lui Gică Hagi a avut prima reacţie după umilinţa cu Poli Iaşi. Campioana României a fost învinsă de nou-promovată, scor 1-3, în etapa a 3-a a Ligii 1. Andrei Artean le-a recunoscut superioritatea adversarilor.

Zece victorii la rând acasă avea Farul, în Liga 1, până să primească vizita moldovenilor antrenaţi de Leo Grozavu. Farul cedase ultima oară la Ovidiu în luna ianuarie. CFR Cluj se impunea atunci la scor de neprezentare.

Concluziile mele sunt că Iaşul a meritat victoria, au fost mai buni ca noi. Ştiam că sunt foarte agresivi, au jucat un fotbal foarte bun şi îi felicit pe această cale.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem conştienţi (n.r. că sunt campionii României), pot spune că acest lucru este şi o presiune pe noi, trebuie să demonstrăm din nou că suntem foarte buni. Trebuia să avem total altă faţă, mai ales acasă. A fost un fotbal foarte slab făcut de noi, fără ocazii, fără nimic. Au fost mai buni ca noi. Am luat multe goluri, am luat şi în cupele europene. Astăzi 3 goluri, trebuie să remediem lucrul asta. Cu Urartu va fi foarte greu. Am câştigat o repriză, le-am luat şi lor pulsul. E o campioană, cu siguranţă ne va aştepta un meci greu. Vor să întoarcă scorul, ne va fi dificil. Sperăm să ne întoarcem de acolo câştigări”, a declarat Artean pentru digisport.ro.

Pentru jucătorii lui Gică Hagi urmează returul cu Urartu, din preliminariile UEFA Conference League. În meciul de la mijlocul săptămânii, Farul a fost condusă cu 1-0 şi 2-1 de armeni, dar a revenit spectaculos. Larie a marcat golul victoriei (3-2) în al cincilea minut de prelungiri.

În următorul meci din campionat, constănţenii au deplasare cu Petrolul. Poli Iaşi a obţinut primele puncte după promovare şi va juca, în etapa viitoare, pe terenul celor de la UTA Arad.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și