Închide meniul

Gică Hagi a câştigat titlul cu Farul şi anunţă că e pregătit să plece de la echipă: „E logic să mă gândesc!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 mai 2023, 0:01

Gică Hagi a câştigat titlul cu Farul şi anunţă că e pregătit să plece de la echipă: „E logic să mă gândesc!

Gică Hagi a câştigat titlul cu Farul şi anunţă că e pregătit să plece de la echipă

Gică Hagi, cu trofeul Ligii 1 / Profimediaimages

  • Gică Hagi anunţă că e pregătit să plece de la Farul
  • Oferta pe care o aşteaptă după câştigarea titlului

Gică Hagi a câştigat titlul cu Farul şi anunţă că e pregătit să plece de la echipă chiar şi înaintea preliminariilor UEFA Champions League. „Regele” ar fi dispus să accepte o ofertă de la un club important din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a triumfat în „finala” cu FCSB şi a primit medalia de campion. Acum ia în calcul să accepte o nouă provocare şi să antreneze o echipă care se bate la trofee în campionatele de top.

Gică Hagi a câştigat titlul cu Farul şi anunţă că e pregătit să plece de la echipă

Dacă vine o ofertă foarte tentantă și foarte bună și la un nivel care mă face să aspir să câștig în Europa sau în lume, de ce nu? Aspir la ce-i mai bine, la ce-i mai mult. Așa e logica în toate.

Reclamă

Eu mă gândesc să fiu undeva unde să câștig, să devin internațional. Pentru că eu sunt un brand internațional, și atunci e logic să mă gândesc la cele mai mari lucruri la care probabil unii, nici nu vă gândiți să le accesați.

Dar eu, din fericire pentru mine, m-am dus la nivelul foarte înalt. Am venit înapoi, la nivelul de unde am plecat, dar cu gândul de a ajunge iar acolo sus. Să ajung să câștig, să ajung pe scenele cele mai înalte”, a declarat Gică Hagi pentru la ProTV.

Reclamă

Patron şi manager tehnic la Farul, Hagi anunţă că va găsi soluţii pentru înlocuirea lui, în cazul în care va pleca să antreneze o altă echipă.

Sunt antrenori foarte mulți în lume, așa că Farul nu stă doar într-un antrenor, pentru că nimic nu e etern. Mâine poate să facă și altul la fel, mai bine ca mine.

Deci Farul are un proiect. Lumea trebuie să știe că noi avem un proiect, pe care vrem să-l ducem la un alt nivel la în fiecare an, să progresăm și să fie pentru totdeauna”, a spus Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Cu cine s-ar putea duela Farul în preliminariile UEFA Champions League

Farul este singura echipă care va reprezenta România în Liga Campionilor. Constănţenii vor lua startul în primul tur preliminar, dar coeficientul de 4.000 pe care îl are echipa lui Hagi este sinonim cu un traseu infernal.

Echipa lui Hagi va lua startul încă din primul tur nu va fi cap de serie în niciun tur preliminar. Farul va avea meciuri de coşmar şi poate da chiar peste echipa la care Gică Hagi a scris istorie, Galatasaray.

Echipele cu care s-ar putea întâlni Farul în preliminariile Champions League:

Galatasaray (Turcia) – 31.500
Ferencvaros (Ungaria) – 27.000
Qarabag (Azerbaidjan) – 25.000
Slovan Bratislava (Slovacia) – 24.500
Ludogoreţ (Bulgaria) – 21.000
Sheriff Tiraspol (Moldova) – 19.500
BATE Borisov (Belarus) – 15.000
FK Astana (Kazahstan) – 13.000
Maccabi Haifa (Israel) – 13.000
Zalgiris (Lituania) – 11.000
HJK Helsinki (Finlanda) – 11.000
Flora Tallin (Estonia) – 10.500
Shamrock Rovers (Irlanda) – 9.000
The New Saints (Ţara Galilor) – 9.000
Olimpija Ljubljana (Slovenia) – 9.000
Zrinjski Mostar (Bosnia) – 8.500

Încă mai pot apărea mici modificări, din cauza faptului că mai sunt campionate în care nu se cunoaşte clasamentul final.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite
Liga 1 • 14:01
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024