Închide meniul

Gică Hagi a dat marea lovitură! Adrian Mazilu, la Brighton, pentru 4 milioane de euro

Dan Roșu Publicat: 10 iulie 2023, 15:44

Reclamă
Gică Hagi a dat marea lovitură! Adrian Mazilu, la Brighton, pentru 4 milioane de euro

Gică Hagi a dat marea lovitură! Adrian Mazilu, la Brighton, pentru 4 milioane de euro

Adrian Mazilu, în timpul unui meci / Profimediaimages

Gică Hagi a dat marea lovitură pe piaţa trasferurilor. Adrian Mazilu a fost vândut de Farul Constanţa la Brighton, chiar înainte de dubla cu Sherrif Tiraspol, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform prosport.ro, Farul lui Gică Hagi va încasa patru milioane de euro pentru puştiul de 17 ani care a strălucit în sezonul precedent în tricoul campioanei.

Gică Hagi a dat marea lovitură! Adrian Mazilu, la Brighton, pentru 4 milioane de euro

Mai mult, echipa lui Gică Hagi mai poate încasa sume importante şi din bonusuri. Farul a păstrat un procent dintr-un eventual transfer al jucătorului cotat la 1.3 milioane de euro.

Mai mulți scouteri au venit să îl vadă la Euro 2023, dar Emil Săndoi nu l-a folosit prea mult (34 de minute). Chiar și așa, Brighton îl transferă pe jucătorul cotat la 1.3 milioane de euro.

„Nu am vorbit nimic. Chiar nu știu. Sincer, trebuie să vorbesc și cu familia și să aleg varianta cea mai bună. Eu îmi doresc să ajung în Premier League. Mi-am făcut treaba aici, m-au ajutat și colegii și asta s-a văzut. Academia produce foarte mulți jucători, sunt mereu acolo și ăsta este un lucru bun”, spunea recent Mazilu, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Adrian Mazilu este cu gândul la un transfer uriaş

Adrian Mazilu este cu gândul la un transfer uriaş. Atacantul de 17 ani a făcut un sezon de senzaţie în tricoul echipei lui Gică Hagi şi ar putea aduce o sumă spectaculoasă în conturile campioanei României.

Atacantul „Regelui” Hagi speră să prindă un transfer în cel mai bogat campionat de pe continent. Visează cu ochii deschişi să îmbrace tricoul unuia dintre granzii din Premier League.

„Mă uit la meciurile din SuperLiga, la campionatul din Spania şi Anglia. Să joc în Premier League este visul meu, cel mai puternic campionat. De ce nu, sper să fac acest pas.

Reclamă 4 / 0/3

De mic copil, de când m-am apucat de fotbal ţineam cu Messi şi încă sunt fan Messi. M-am bucurat pentru titlul mondial. M-am uitat la toate meciurile lui, ale Argentinei.

A fost un turneu final foarte frumos. În Premier League, toate echipele sunt bune. Nu am o formaţie preferată„, a declarat Adrian Mazilu, cu o lună în urmă

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și