Închide meniul

Gică Hagi a fost la un pas să semneze cu Dinamo! Anunţul lui Cristi Borcea: „Nu îmi reproşez!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 aprilie 2023, 18:23

Gică Hagi a fost la un pas să semneze cu Dinamo! Anunţul lui Cristi Borcea: „Nu îmi reproşez!

Cristi Borcea a fost dat de gol de Dănuţ Lupu

Cristi Borcea este fostul patron al lui Dinamo / AntenaSport

Cristi Borcea a anunţat că Gică Hagi a fost la un pas să semneze cu Dinamo. Fostul şef din Ştefan cel Mare a dezvăluit că a încercat marea lovitură, atunci când deţinea echipa, însă totul a picat pe ultima sută de metri. Se pare că „Regele” nu a vrut să-i antreneze pe „câini” din cauza galeriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a mai dezvăluit că nu îşi reproşează faptul că a încercat să-l aducă pe Gică Hagi în „Groapă”.

Cristi Borcea a anunţat că Gică Hagi a fost la un pas să semneze cu Dinamo

Cristi Borcea a mai declarat că a încercat să-l aducă pe Gică Hagi la Dinamo, chiar după ce „Regele” şi-a încheiat aventura pe banca echipei naţionale. Fostul şef de la Dinamo a dezvăluit că actualul manager de la Farul cunoştea toţi tinerii jucători din „Groapă”.

De asemenea, Borcea a mai mărturisit că Gică Hagi i-a refuzat propunerea, din cauza galeriei. Fostul şef de la Dinamo a declarat că „Regele” nu ar fi rezistat, dacă fanii echipei erau nemulţumiţi.

„Eu când am vrut să îl iau la Dinamo, el îmi ştia toate vârfurile de jucători de la 13-14 ani. De-abia plecase de la echipa naţională. Nu ne-am înţeles din cauza galeriei, nu are rost să mai spun.

Reclamă

Totuşi, voiam să îl aduc pe Hagi. La orgoliul lui, dacă cei din galerie strigau ceva, el a doua zi îşi dădea demisia. Are orgoliu, este Hagi. Asta este. Aşa am luat decizia împreună cu el. Nu îmi reproşez.

Păţeam cum am păţit cu Gică Popescu. La prima greşeală îl huiduiau şi pleca, aşa cum a plecat Gică Popescu. Îi huiduiau pe Lupescu, pe Răducioiu, pe Lupu, pe Cornel Dinu, pe cine n-au huiduit?

Şi pe mine de câte ori nu m-au înjurat? Le-am spus să mă înjure pe mine, dar nu mai înjuraţi acţionarii că pleacă. Rămânem vai mama noastră”, a declarat Cristi Borcea, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea a spus totul când a fost întrebat dacă se făceau blaturi pe vremea când era şef la Dinamo

Cristi Borcea a spus totul când a fost întrebat dacă se făceau blaturi pe vremea când era şef la Dinamo. Leonidas susţine că nu existau aranjamente, ţinând cont că toţi patronii de la echipele mari aveau foarte mulţi bani. Singurii care erau „abordaţi” erau arbitrii din Liga 1.

„Nu. Unde să fie blaturi, că noi aveam două echipe. Când am luat campionatul, am luat cu 15 puncte avans? Cu cine să faci blat? Erau Iancu, Porumboiu, Penescu… Cu cine? Toţi oamenii ăştia aveau sute de milioane.

Ce să le dai? E diferenţă cu arbitrii, că aici zici că s-au aranjat între ei. Spuneaţi de Steaua cu Gloria Buzău, n-aţi văzut că a pierdut campionatul? Ce să mai vorbim?

Cu arbitrii se mai făceau presiuni. Şi eu făceam presiuni. Asta este. Erau ascultaţi de DNA şi toţi cei care au dat bani în acea perioadă s-a văzut. Au fost ascultate telefoanele timp de cinci ani.

De unde să ştiu că am telefoanele urmărite? Am văzut convorbirile pe care le făceam la televizor. Din stenograme. Nu ne-am aşteptat, dar după aia ni s-a zis că a fost ascultat telefonul patru ani. Bine, domnule, asta e!”, a spus Borcea, citat de fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și