Închide meniul

Gică Hagi a luat o decizie radicală înainte de startul sezonului: „Nu mai participăm! Programul este foarte încărcat”

Bogdan Stănescu Publicat: 1 iulie 2023, 16:38

Reclamă
Gică Hagi a luat o decizie radicală înainte de startul sezonului: Nu mai participăm! Programul este foarte încărcat”

Gică Hagi a luat o decizie radicală înainte de startul sezonului

Gică Hagi, cu trofeul Ligii 1 / Profimedia Images

Gică Hagi a luat o decizie radicală înainte de startul sezonului 2023-2024. Patronul Farului a hotărât să retragă a doua echipă a clubului din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul 2 evolua în Liga a 3-a. În precedentul sezon, echipa a doua a clubului deţinut de Gică Hagi a încheiat seria a 3-a din Liga a 3-a pe locul 2.

Gică Hagi a luat o decizie radicală înainte de startul sezonului

Hagi a explicat decizia de a retrage Farul 2 din campionat prin faptul că prima echipă este angrenată într-o bătălie pe 3 fronturi: preliminariile Champions League, campionat și Cupa României. Gică Hagi a precizat că prima echipă a Farului va avea nevoie de un lot numeros.

Echipa secundă a clubului, Farul II, nu va mai participa în ediția 2023-2024 din Liga a 3-a.

Decizia a fost luată în urma programului foarte încărcat pe care echipa de seniori a clubului îl va avea în noul sezon.

Reclamă

Astfel, campioana României va fi angrenată în trei competiții în sezonul 2023-2024, campionat, cupe europene si Cupa României, iar pentru acest lucru este necesar un lot numeros, din care vor putea face parte și actuali jucători ai echipei secunde.

De asemenea, grupele de juniorii de la Liga de Tineret si U17, acolo unde din păcate nu s-a mai reușit câștigarea titlului în ultimii doi ani, reprezintă o altă prioritate a clubului, care va avea în continuare ca obiective noi trofee naționale și o nouă participare în Youth League”, a transmis Farul Constanţa, pe site-ul său oficial.

Farul Constanța a pierdut primul amical al verii. Echipa lui Gică Hagi a fost învinsă de Pogon Szczecin

Farul Constanța a pierdut primul amical al verii. Campioana României a fost învinsă de polonezii de la Pogon Szczecin, cu scorul de 1-2, după o partidă în care „marinarii” au fost dominați de către locul 4 din prima ligă poloneză.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Gică Hagi se află în cantonament, în Polonia. Pentru clubul de la malul mării urmează testele cu formația cehă Ostrava și cu Warta Poznan. În prima etapă din Liga 1, Farul o va întâlni pe Sepsi OSK.

Marinarii au debutat cu stângul în cantonamentul din Polonia. Jucătorii de la Pogon au reușit să marcheze în minutul 26 al partidei, după un contraatac reușit, care i-a prins pe nepregătite pe elevii lui Hagi. A marcat Marcel Wedrychowski, după un șut ușor deviat. Farul a egalat în minutul 30, prin golul marcat de Rivaldinho. Brazilianul a primit o pasă excelentă din partea lui Enes Sali și a punctat, fără emoții, în poarta lui Dante Stipica.

Scorul final a fost stabilit înainte de pauză, atunci când polonezii au marcat, în urma unei faze fixe. Golul a fost încasat după ce Aioani a ieșit greșit la o centrare din corner. A marcat Benedikt Zech, cu capul, în minutul 40. A doua repriză a fost lipsită de evenimente importante, iar, în final, polonezii au reușit să își asigure victoria, fără prea mari emoții.

Gică Hagi şi-a asigurat serviciile unui portughez cu un CV impresionant

Încă un transfer realizat de Gică Hagi la Farul! „Regele” şi-a asigurat serviciile lui Diogo Queiros, fundaş central portughez, cu un CV de-a dreptul impresionant. Constănţenii au ajuns astfel la opt transferuri realizate până acum, în această perioadă de mercato.

Pe lângă Diogo Queiros, Farul i-a mai transferat pe Zorhan Bassong, Damien Dussaut, Nicolae Carnat, Rivaldinho, Marco Borgino, Fabio Vianna Ionuţ Vînă și pe Amine Benchaib, în această vară.

Fundaşul central lusitan, în vârstă de 24 de ani, are un CV impresionant. Queiros are un palmares de invidiat: câştigător al Youth League cu FC Porto în 2019 şi campion european U19 (în 2018) şi U17 (în 2016) cu Portugalia. A fost căpitanul reprezentativelor U15, U16, U17 şi U19 ale Portugaliei.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și