Închide meniul

Gică Hagi a programat 5 amicale pentru perioada de pregătire din vară! Cu cine se va duela Farul Constanța

Alex Ioniță Publicat: 19 iunie 2024, 17:45

Reclamă
Gică Hagi a programat 5 amicale pentru perioada de pregătire din vară! Cu cine se va duela Farul Constanța

Gică Hagi a programat 5 amicale pentru perioada de pregătire din vară!

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă / Captură YouTube

Gică Hagi a programat 5 amicale pentru perioada de pregătire din vară! Echipa Farul Constanţa va disputa aceste partide amicale în cantonamentul de vară, înaintea debutului în noul sezon, programat în weekend-ul 12-14 iulie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul va începe seria partidelor de verificare după aproximativ o săptămână de la reluarea pregătirii.

Gică Hagi a programat 5 amicale pentru perioada de pregătire din vară!

Echipa constănţeană va începe jocurile amicale pe teren propriu, în compania deja tradiţionalului adversar Cerno More Varna, formaţie care a încheiat recenta stagiune pe locul 3 în campionatul Bulgariei. Partida va fi transmisă în direct de Farul TV pe canalele de youtube şi facebook ale clubului, notează news.ro.

La 26 iunie, Farul va întâlni, tot pe terenul Central al Academiei Hagi, pe Zimbru Chişinău, locul 3 în campionatul Moldovei. Ora nu a fost încă stabilită. (meciul va fi transmis în direct de Farul TV).

La 29 iunie, de la orele 11 şi 17, Farul va întâlni, pe terenurile Academiei Hagi, campioana Moldovei, Petrocub Hânceşti.

Reclamă
Reclamă 4

Ultimul joc de pregătire stabilit până în prezent va fi tot împotriva campioanei Moldovei, la 3 iulie, de la ora 17.00, tot la Baza Sportivă a Academiei Hagi.

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur

Cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, la egalitate cu Adi Mutu, a mai făcut un anunţ uriaş. Gică Hagi e convins că jucătorii lui Edi Iordănescu pot juca finala EURO 2024.

„În fotbal e totul posibil, dacă faci ambele faze, dacă stai bine în teren, dacă ai jucători talentați. E o generație foarte talentată, o cunosc, o știu. Lucrez de 14 ani în fotbalul românesc, cunosc pe majoritatea. Avem o generație foarte talentată, care poate să facă o linie foarte bună de calificări. Această generație are potențial să ajungă în finală.

Reclamă

Cred că această generație are un potențial foarte mare, drumul e același. Obiectivul pe termen mediu și lung e să ne depășească. Nu cred că există alt obiectiv în care să te miște, să te motiveze.

Trebuie să aibă viziunea asta. Nu există altul, să faci mai bine ca altă generație. Nimeni nu se naște cel mai bun, devii cel mai bun. Uite că noi am fost ‘Dumnezei’, şi ei n-au făcut nimic. Nimic! Au jucat atât de bine băieţii, au demonstrat că merită să fie la European„, a spus Gică Hagi la fanatik.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:52

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și