Închide meniul

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur: „România are potenţial să ajungă în finala EURO 2024!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iunie 2024, 13:11

Reclamă
Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur: „România are potenţial să ajungă în finala EURO 2024!

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur

Gică Hagi şi Ianis Hagi / Colaj Profimediaimages

Gică Hagi este convins că fiul său, Ianis Hagi, face parte din noua Generaţie de Aur, după ce România a făcut spectacol în primul meci de la EURO 2024. Tricolorii au dat recital împotriva Ucrainei şi au câştigat cu 3-0 pe Allianz Arena din Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” fotbalului românesc se aştepta ca România să câştige cu Ucraina. Mai mult, preconizează o victorie şi împotriva Belgiei în confruntarea care va fi sâmbătă, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur

Cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, la egalitate cu Adi Mutu, a mai făcut un anunţ uriaş. Gică Hagi e convins că jucătorii lui Edi Iordănescu pot juca finala EURO 2024.

În fotbal e totul posibil, dacă faci ambele faze, dacă stai bine în teren, dacă ai jucători talentați. E o generație foarte talentată, o cunosc, o știu. Lucrez de 14 ani în fotbalul românesc, cunosc pe majoritatea. Avem o generație foarte talentată, care poate să facă o linie foarte bună de calificări. Această generație are potențial să ajungă în finală.

Cred că această generație are un potențial foarte mare, drumul e același. Obiectivul pe termen mediu și lung e să ne depășească. Nu cred că există alt obiectiv în care să te miște, să te motiveze.

Reclamă
Reclamă

Trebuie să aibă viziunea asta. Nu există altul, să faci mai bine ca altă generație. Nimeni nu se naște cel mai bun, devii cel mai bun. Uite că noi am fost ‘Dumnezei’, şi ei n-au făcut nimic. Nimic! Au jucat atât de bine băieţii, au demonstrat că merită să fie la European„, a spus Gică Hagi la fanatik.ro.

Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 62, în locul lui Dennis Man. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani ar putea fi titular cu Belgia.

Erau fericiţi toţi. Cine nu era fericit? Nu vreau să-i deranjez prea mult, au programul lor. Toţi românii sunt fericiţi, acum a trecut o zi, trebuie să o iei de la capăt.

Reclamă

Dar trebuie să fim cumpătaţi, de azi se gândesc la următorul meci, care e foarte, foarte greu. Ştim că ne aşteaptă un meci foarte greu, cu adversari foarte buni„, a mai spus „Regele”.

Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024

Imediat după finalul confruntării Belgia – Slovacia, scor 0-1, bookmakerii au stabilit cotele pentru calificarea în optimile de finală. Reprezentativa României este văzută cu cele mai mari şanse la accederea în fazele eliminatorii, pentru prima dată după 24 de ani. Tot atât timp trecuse şi de când tricolorii nu mai câştigaseră vreun meci la o ediţie de Campionat European.

Cotele actualizate, din Grupa E, la calificarea în optimile de finală:

România – 1.10
Slovacia – 1.18
Belgia – 1.25
Ucraina – 2.65

În schimb, România este văzută cu a doua şansă la clasarea pe primul loc în grupă. Favoriţi au devenit Slovacii, după ce au răpus Belgia.

Slovacia – 2.65
România – 2.85
Belgia – 3.30
Ucraina – 15.00

A scăzut semnificativ şi cota pe care o au jucătorii lui Edi Iordănescu la câştigarea EURO 2024. Dacă înainte de startul turneului final aveau 250, acum cota lor a scăzut la 150!

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:24

Singurul obiectiv pe care i l-a trasat Neluţu Varga lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Nu vorbesc de titlu!”

23:10

Valeriu Iftime a dezvăluit suma uriaşă pe care a pierdut-o sezonul trecut! Care e cea mai mare greşeală făcută în fotbal

23:05

LIVE TEXTManchester City – Inter 0-0, meciul serii din Liga Campionilor. Start şi pentru PSG şi Borussia Dortmund

22:29

Adrian Petre s-a răzgândit în privinţa retragerii la doar o zi după anunţul deciziei: „Îl aşteptăm la antrenamente”

22:04

„Eu nu vreau Olatunji” Jucătorul pe care Gigi Becali l-a respins imediat, gol şi assist în Sparta Praga – Salzburg 3-0!

22:00

Albion Rrahmani şi Ermal Krasniqi, debut spectaculos în grupa Champions League! Ce note au primit foştii jucători ai Rapidului

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 FotoLovitură pentru Ilie Năstase după recalcularea pensiilor! Ce s-a întâmplat cu pensia fostului lider mondial: „Atât merit” 6 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu
Citește și