Închide meniul

Gică Hagi a răbufnit după Dinamo – Farul 0-2, când a fost întrebat de Mazilu: „Vorbeşte prostii să se bage în seamă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 septembrie 2023, 23:26

Reclamă
Gică Hagi a răbufnit după Dinamo – Farul 0-2, când a fost întrebat de Mazilu: „Vorbeşte prostii să se bage în seamă!

Gică Hagi a răbufnit după Dinamo - Farul 0-2

Gică Hagi, în timpul unui meci/ Profimedia

Gică Hagi a răbufnit după Dinamo – Farul 0-2, când a fost întrebat de viitorul lui Adrian Mazilu. Avocatul sportiv Cristian Cernodolea a spus că Mazilu nu va fi oprit în iarnă de Brighton la prima echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a răbufnit în momentul în care a fost întrebat despre aceste afirmaţii şi a avut un discurs dur la adresa avocatului, despre care a spus că nu a avut nicio implicare în transfer.

Gică Hagi a răbufnit după Dinamo – Farul 0-2, când a fost întrebat de Mazilu

Nu are nicio legătură. Acea persoană nu are nicio legătură cu Mazilu. Vorbește prostii! Se pune în seamă, îl vede cineva și.. nu a avut nicio legătură. Transferul s-a făcut prin altcineva, el doar vrea să audă lumea și de el… 

Niște prostii spuse înaintea unui meci! De un om care se dă că ar vrea să fie lângă el. Niște prostii! O ieșire total neinspirată! Nu poate să spună așa ceva, nu poate să anticipeze. A vorbit cu cineva de acolo? Nu are nicio legătură! A mai vorbit și de cifre acolo. Vorbe, vorbe, vorbe! Inclusiv de la Giovanni„, a spus Gică Hagi la digisport.ro, după Farul – Dinamo 0-2.

Gică Hagi a vorbit şi despre victoria din derby-ul cu Dinamo şi a spus că echipa sa trebuie să sufere pentru a strânge cât mai multe puncte.

Reclamă

„Ne adaptăm la teren şi trebuie să luptăm. Şi asta am făcut. A venit eliminarea şi jocul ne-a dus să ne apărăm. Nici nu am văzut dacă a fost sau nu. Am avut şi noroc la câteva ocazii. Trebuie să luptăm şi să jucăm. Acum încercăm să ne reglăm.

La 17 ani aleargă, se bate. Mai are de muncit. Am zis că nu mai laud jucătorii şi să îşi vadă de drumul lor. Farul cu Craiova de acasă a fost cea de anul trecut. În momentul de faţă, având nevoie de victorii, trebuie să suferim. Marţi vor juca toţi cei care nu au fost astăzi. . Trebuie să devenim colectivul de anul trecut. Ofensiv trebuie să jucăm fotbal mult”, a mai spus Gică Hagi.

Dinamo – Farul 0-2. Victorie uriaşă pentru echipa lui Hagi

După un start animat, cu ocazii de o parte şi de alta (Mazilu – min. 4 şi Ghezali – min. 15), constănţenii au avut iniţiativa în prima repriză a meciului de pe stadionul Arcul de Triumf, şi Budescu a deschis scorul în minutul 33, şutând la colţul lung, din careu.

Reclamă 4 / 0/3

În partea a doua, Farul a făcut pasul înapoi şi gazdele au reuşit să preia controlul partidei. Constănţenii au rămas în zece după eliminarea lui David Kiki, însă Dinamo nu a putut să egaleze, ba mai mult, Mazilu i-a pasat lui Vână în careu, în minutul 90 şi acesta s-a desprins de Neluţ Roşu învingându-l pe Golubovic pentru 2-0 şi Farul obţine prima victorie după două înfrângeri consecutive în Superligă.

Echipa lui Hagi este pe locul 9 în campionat, cu 12 puncte, iar Dinamo ocupă locul 13 cu 8 puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! Vezi toate știrile
Citește și