Închide meniul

Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă după meciul cu Sepsi: „Înseamnă că învăţ şi eu fotbal la 58 de ani! E inadmisibil!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 octombrie 2023, 10:18 / Actualizat: 6 octombrie 2023, 17:13

Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă după meciul cu Sepsi: „Înseamnă că învăţ şi eu fotbal la 58 de ani! E inadmisibil!

Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă

Gică Hagi, la conferinţa de presă / AS.ro

Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă după partida cu Sepsi, câştigată de campioana României cu scorul de 2-1. Hagi a spus că echipa sa trebuie să primească un penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Gică Hagi a acuzat şi faptul că jucătorii săi au primit mult prea uşor cartonaşe galbene.

Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă după meciul cu Sepsi

„Era foarte important să câștigăm, să fim concreți, pragmatici. Am avut inițiativa, am făcut un meci bun din toate punctele de vedere, chiar dacă au fost 2-3 momente în care am făcut anumite greșeli pe faza defensivă. Meritată victoria, nu cred că există vreo discuție. Putea fi 3-1 sau 4-1 dacă se mai dădeau și reluări la televizor. Nici reluări nu se mai dau la televizor. 

Dacă la Riva nu e penalty, înseamnă că învăț și eu fotbal la 58 de ani. Că el a provocat? Asta e calitatea unui atacant. Ce vină are atacantul că fundașul îi ia în brațe? Și arbitrul în fața lui și nu dă nimic. Am înțeles că nu a fost nicio reluarea dată. Cartonașe galbene din prima repriză, la noi faulturi, la Budescu nimic. Nu, nu, a lăsat jocul să meargă, dar nu revii în minutul 84 și să dai? Nu, doar pentru doi! Cu toate astea, am câștigat, sunt mulțumit.

Dacă e penalty, dă-l. Nu poți trece peste faza aia așa ușor. E inadmisibil! Și de ce nu se dă la televizor? Am înțeles că nu s-au dat reluări. Hai să ne uităm la ea, să vedem. Era în direcția mea, arbitrul, tot. S-a văzut foarte clar cum fundașul, îl prinde, se întoarce și fundașul nu îl lasă. Dacă ăla nu e penalty, atunci ce să mai… la 58 de ani învăț fotbal. După aia era să-mi dea cartonaș, că de ce mai zic. Dacă văd, nu am voie să zic? Galben la Budescu în minutul 88? Nu revii și îi dai fault ăluia care a faultat? Dar jucătorilor noștri le-a dat”, a spus Gică Hagi.

Reclamă

Constantin Budescu a fost omul meciului în Farul – Sepsi 2-1, dar are un regret: „Mi-am stricat seara”

Constantin Budescu a fost omul meciului în Farul – Sepsi 2-1, dar are un regret. Decarul Farului a spus după meci că şi-a stricat seara fiindcă şi-a bătut joc de o ocazie.

În minutul 55 al meciului Constantin Budescu a marcat cu un voleu superb din careu.

„Cum să trăiesc? Cu emoţii, aveam nevoie de această victorie. Am câştigat împotriva unei echipe foarte bune şi ne bucură acest lucru.

Reclamă 4 / 0/3

Am făcut o a doua repriză foarte bună. Chiar am avut acea ocazie de care mi-am bătut joc. Mi-am stricat seara, dar nu mai contează. Am vrut să dau din prima, cum încerc de fiecare dată în aceste situaţii.

Este destul de greu, avem mult de recuperat pentru că am pierdut multe meciuri şi totodată puncte. Trebuie să venim din spate şi să fim acolo sus.

Am fost într-o situaţie delicată, e bine că am ieşit. A fost o perioadă cu multe jocuri, acum ne-a rămas doar campionatul şi sper să prindem playoff-ul”, a declarat Constantin Budescu la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și