Închide meniul

Farul Constanţa – Sepsi 2-1. Goluri superbe marcate de Marius Ştefănescu şi Constantin Budescu!

Alex Masgras Publicat: 30 septembrie 2023, 23:45

Reclamă
Farul Constanţa – Sepsi 2-1. Goluri superbe marcate de Marius Ştefănescu şi Constantin Budescu!

Farul Constanţa - Sepsi LIVE TEXT

Sepsi - Farul / Profimedia

Farul Constanţa – Sepsi 2-1. Campioana României a învins-o pe deţinătoarea Cupei României. Echipa lui Gheorghe Hagi şi-a luat revanşa pentru înfrângerea din Supercupa României, de la începutul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Ploieşti, Sepsi s-a impus cu 1-0, graţie golului marcat de Ion Gheorghe.

Farul Constanţa – Sepsi 2-1

Min. 90+5: Fluier final! Farul a învins-o cu 2-1 pe Sepsi

Min. 90+1: Un nou şut periculos al lui Marius Ştefănescu! Farul scapă cu faţa curată

Min. 73: Gol anulat pentru Farul! Louis Munteanu a trimis balonul în plasă, dar reuşita a fost anulată pentru offside

Reclamă

Min. 55: Farul Constanţa – Sepsi 2-1! Budescu înscrie superb, din voleu!

Pauză!

Min. 45+2: Farul Constanţa – Sepsi 1-1! Marius Ştefănescu marchează un gol superb

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+1: Ocazie mare pentru Sepsi! Alimi a fost aproape de gol, dar şutul său a fost deviat

Min. 6: Farul Constanţa – Sepsi! Ionuţ Larie a transformat penalty-ul şi a deschis scorul!

Min. 5: Penalty pentru Farul! Minai a comis un henţ în careu

Min. 2: Ocazie mare pentru Sepsi! Safranko a tras în portar din doar câţiva metri!

Min 1: A început meciul!

Farul – Sepsi, echipele de start: 

FARUL: Aioani – Sîrbu, Larie, Artean, Kiki – Băluță, Nedelcu, Grameni – Mazilu, L. Munteanu, Budescu

Reclamă

Antrenor: Gheorghe Hagi

SEPSI: Niczuly – Oteliță, Bălașa, Ninaj, Ștefan – Gheorghe, Alimi, Matei – Ștefănescu, Safranko, Damașcan

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Stadion: Stadionul Viitorul (Ovidiu)
Arbitru: Radu Petrescu, A1: Radu Adrian Ghinguleac, A2: Mircea Mihail Grigoriu
Arbitru VAR: Adrian Cojocaru, AVAR: Cosmin Vatamanu

Farul Constanţa primeşte vizita celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Cele două echipe nu trec prin cel mai bun moment şi încearcă la Ovidiu să obţină cele trei puncte în meciul din etapa 11 din Liga 1.

Fără victorie la mijlocul săptămânii în Cupa Româniiei, Farul a pierdut la Voluntari, scor 0-2, în timp ce Sepsi a remizat la Sibiu, cu Hermannstadt, scor 1-1.

În ultima etapă de campionat, Farul a învins-o pe Dinamo cu 2-0 şi a încheiat seria de înfrângeri, după ce a pierdut cu HJK, FC U Craiova 1948 şi FCSB. De partea cealaltă, Sepsi nu a mai câştigat de la începutul lunii, cu UTA. De atunci, echipa lui Liviu Ciobotariu a pierdut duelurile cu Universitatea Craiova şi FCSB.

Înaintea acestui meci, Farul se află pe locul 10, cu 12 puncte în 9 meciuri, în timp ce Sepsi este ocupanta locului 8, cu 12 punctem dar în 8 meciuri.

Gică Hagi, mesaj categoric înainte de Farul – Sepsi

Gică Hagi a transmis că-și dorește toate cele trei puncte, din partida cu Sepsi. „Regele” a dezvăluit că și-a băgat jucătorii în ședință, după înfrângerea cu Voluntari, și susține că cei care au jucat contra ilfovenilor vor fi testați până în perioada de mercato din iarnă.

De asemenea, Gică Hagi a mai declarat că Sepsi este o echipă puternică, și a amintit de partida de la începutul sezonului, din Supercupa României, partidă câștigată de covăsneni.

Ne dorim și trebuie să câștigăm cele trei puncte. Întâlnim un adversar foarte bun. Am juca în Supercupă, am pierdut. Trebuie să arătăm cea mai bună versiune a noastră. Probleme de lot nu sunt, așteptăm meciul. Toți suntem conectați la cele trei puncte.

Meciurile dintre noi și ei au fost mereu echilibrate, grele. Ne uităm și în clasament, trebuie să fim mai pragmatici, să câștigăm cât mai multe meciuri.

Trebuie să fim echilibrați pe ambele faze, să marcăm. Am avut ședință cu jucătorii, după meciul cu Voluntari.

Mă așteptam la mai mult, e clar că cei care au rămas acasă pentru meciul cu Voluntari vor juca. Ceilalți meritau, d-aia sunt plătiți, nu doar să se antreneze, să mai joace din când în când. Mi-am asumat acest lucru, dar nu au trecut testul. Mai sunt două luni până în iarnă, trebuie să ne convingă. Pretențiile sunt foarte mari, presiunea e mare, cât sunt eu la club.

Calificarea în play-off e obiectivul. Nu spunem că suntem cei mai buni din România. Pentru noi, obiectivul realist e să încercăm să intrăm în play-off. Asta mă interesează, conducerea a fixat acest obiectiv. E greu să trăim cu ce a fost anul trecut”, a declarat Gică Hagi, în conferința de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League Vezi toate știrile
Citește și