Închide meniul

Gică Hagi a spus cine e pentru el cel mai mare antrenor al lumii: „Fără niciun dubiu”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 iunie 2023, 14:16

Gică Hagi a spus cine e pentru el cel mai mare antrenor al lumii: Fără niciun dubiu”

Gică Hagi l-a impresionat chiar şi pe Gianni Infantino

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă

Gică Hagi a spus cine e pentru el cel mai mare antrenor al lumii. „Regele” a spulberat acest mister într-un interviu pentru cotidianul spaniol Marca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi consideră că, în urma ultimelor rezultate ale lui Manchester City, Pep Guardiola e cel mai bun antrenor din lume.

Gică Hagi a spus cine e pentru el cel mai mare antrenor al lumii

(n.r. Echipa lui Guardiola a spulberat-o pe Real. Crezi că Pep e cel mai bun antrenor din lume acum?) Da, fără niciun dubiu.

Nu trebuie să spun mai multe din punctul meu de vedere, el e cel mai bun”, a declarat Gică Hagi pentru marca.com.

În acelaşi interviu, Hagi a dezvăluit că i-ar plăcea să antreneze, la un moment dat, Real Madrid sau FC Barcelona, echipe la care a evoluat ca jucător.

Reclamă

„Vrei să fii antrenor la Real Madrid sau la Barcelona?” Răspunsul dat de Gică Hagi în Marca

Gică Hagi a reuşit să o facă pe Farul campioană în Liga 1. Spaniolii şi-au dorit să afle dacă visul celui mai bun marcator din istoria României este să revină pe Santiago Bernabeu sau pe Camp Nou.

(Reporter: Ai foarte mult succes în România, dar vrei să progresezi și să vii în La Liga într-o zi? Sau te simți mai bine acolo unde ești acum?) Am spus-o deja. De ce să nu repet și ca antrenor ce am reuşit ca jucător? Sunt în România, dar sunt deschis către orice oferte. Să vedem ce se va întâmpla, în fotbal lucrurilese pot schimba de la o zi la alta.

(Reporter: Ai alege să antrenezi Real Madrid sau Barcelona?) Vorbim despre vise, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Am jucat la ambele echipe, le iubesc pe amândouă. Nu se știe niciodată, dar trebuie să o luăm pas cu pas”, a declarat Gică Hagi pentru marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi prevede o revenire în forţă a lui Real Madrid

Hagi a analizat şi lupta din La Liga, câştigată de Barcelona. Managerul tehnic al Farului asigură că Real Madrid va redeveni o forţă, după perioada de mercato.

„Barcelona a fost mai bună, mai constantă şi mai echilibrată faţă de celelalte echipe din campionat. Real Madrid nu a mai fost la același nivel ca în trecut. Barcelona a construit o echipă care a meritat să câştige La Liga. Sunt sigur că Realul va transfera foarte mulţi jucători talentaţi pe fiecare compartiment. Madridul are un singur obiectiv, acela de a fi cel mai bun din lume. Vor aduce cei mai buni fotbalişti. Este un moment de tranziţie, pentru că trebuie schimbată echipa care a câştigat Champions League. Dar sunt sigur că se va descurca bine”, a mai spus „Regele”.

Gică Hagi a jucat la Real Madrid între 1990 şi 1992. Cu gruparea blanco a cucerit un singur trofeu, Supercupa Spaniei. Acelaşi trofeu l-a cucerit şi cu Barcelona, echipă în tricoul căreia a evoluat între 1994 şi 1996.

Gică Hagi, cu gândul la preliminariile Champions League

„Regele” susţine că a început deja să lucreze pentru meciurile europene, imediat după petrecerea de titlu, de la finalul partidei cu FCSB.

„Când eşti campion, cota creşte. Încercăm să facem ce e mai bine pentru club, dar niciodată să nu slăbim.

Eu cred că lotul a fost foarte bun, jocul colectiv a fost foarte bun, am fost cea mai constantă echipă, cea mai puternică. În meciurile grele, am făcut un joc complet.

(N.r. Vă gândiţi la preliminariile Champions League) Acolo mă gândesc de la finalul petrecerii, deja lucrăm pentru asta. Trebuie să avem şi noroc şi inspiraţie în alegeri”, a declarat Gică Hagi, la finalul meciului cu CFR Cluj, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Gică Hagi a spus cine e pentru el cel mai mare antrenor al lumii
  • „Regele” consideră că în acest moment Pep Guardiola e cel mai bun tehnician al lumii

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:31 Carlo Ancelotti a spus totul despre victoria uriaşă a lui Real Madrid cu FC Barcelona: „Aşa am reuşit să câştigăm” 8:59 Sorana Cîrstea a coborât în clasamentul WTA! Ascensiune impresionantă pentru Gabriela Ruse! Pe ce locuri se află Simona Halep 8:37 Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac” 8:28 Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali: „Îl las liber” 21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
Vezi toate știrile
Citește și