Închide meniul

Gică Hagi a transferat un jucător al Farului în Franţa! Suma pe care o vor primi constănţenii

Bogdan Stănescu Publicat: 21 august 2024, 15:54

Reclamă
Gică Hagi a transferat un jucător al Farului în Franţa! Suma pe care o vor primi constănţenii

Gică Hagi a transferat un jucător al Farului în Franţa!

Gică Hagi şi mai mulţi jucători ai Farului, printre care şi Queiros / Profimedia Images

Gică Hagi a transferat un jucător al Farului în Franţa! Diogo Queiros (25 de ani) a fost cedat de Farul la echipa franceză Dunkerque, din Ligue 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diogo Queiros e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 450.000 de euro. El fusese adus gratis de către Hagi în vara anului trecut, de la Famalicao. Venit ca fundaş central, Gică Hagi l-a reprofilat în închizător.

Gică Hagi a transferat un jucător al Farului în Franţa! Suma pe care o vor primi constănţenii

Mulțumim, Diogo!

✍️ Farul și clubul francez Dunkerque au ajuns la un acord privind transferul mijlocașului portughez Diogo Queiros.

✅️ În 38 de partide disputate în toate competițiile în tricoul alb-albastru, Diogo Queiros reușise 2 goluri și 2 pase decisive”, a transmis Farul în mesajul de pe Facebook în care a anunţat oficial despărţirea de Diogo Queiros.

Reclamă
Reclamă

Potrivit gsp.ro, Farul primeşte 200.000 de euro de la gruparea din a doua ligă franceză pentru jucătorul portughez. Este primul transfer pe bani pe care Farul îl realizează în acest mercato de vară.

Dunkerque l-a prezentat deja pe jucătorul portughez de 25 de ani.

USL Dunkerque are un nou venit în persoana lui Diogo Queirós! Portughezul de 1,8 m a jucat ca mijlocaș defensiv în ultimele sezoane. Renumit pentru disciplina sa exemplară și pentru profesionalismul său, Queirós va fi un atu important pentru alb-albaștri, care încearcă să construiască o echipă puternică pentru viitor.

Reclamă

Rigurozitatea, profesionalismul și calitățile tehnice ale lui Diogo fac din el o achiziție ideală pentru echipa maritimă, care se va putea baza pe experiența sa internațională și pe capacitatea sa de a juca în mai multe posturi.

Pentru următoarele două sezoane, Diogo este gata să accepte o nouă provocare în Ligue 2 BKT și să își aducă contribuția la Dunkerque. Sub comanda lui Luis Castro, el va juca cu tricoul cu numărul 5”, au transmis cei de la Dunkerque.

Momente incredibile la conferinţa de presă a lui Gică Hagi. „Regele” s-a schimbat la faţă: „Sunteţi supăraţi că am câştigat?”

Momente incredibile au avut loc la conferinţa de presă a lui Gică Hagi, după Farul – Hermannstadt 3-2, a doua victorie în acest sezon de Liga 1 pentru dobrogeni.

Hagi a ţinut un discurs de 45 de secunde, în care a vorbit despre ce urmează pentru Farul, după care a aşteptat întrebările jurnaliştilor. „Întrebări, vă rog!”, a fost mesajul ofiţerului de presă.

Hagi însă s-a schimbat la faţă când a văzut că din partea jurnaliştilor nu vine nicio întrebare. După ce le-a mulţumit celor din sală şi s-a ridicat de la masă, acesta i-a întrebat pe cei prezenţi: „Sunteţi supăraţi că am câştigat sau ce?”.

Este un moment cu care Gică Hagi nu s-a mai întâlnit la Farul. Mai ales că echipa sa venea după o victorie, a doua din acest sezon, după cea cu Poli Iaşi (2-0).

„Sunt fericit pentru băieţi. Uşor, uşor sper să ne revenim la ale noastre, mai avem mult de lucru, în toate aspectele, atât mental, cât şi fizic, tactic, trebuie să facem lucrurile mai bine.

Când le facem bine, se vede că ştim fotbal, nu l-am uitat, dar avem perioade bune şi mai puţin bune. Sper ca ei să înţeleagă lucrul ăsta şi să facem din ce în ce mai bine. Drumul e greu, e lung, dar sperăm să o facem încă o dată”, apucase să spună Hagi, înainte de momentul rar întâlnit.

Victorie pentru Farul, la meciul 500 ca antrenor al lui Gică Hagi

Constănţenii au ţinut să-i facă o victorie cadou lui Hagi, la meciul 500 de antrenor al acestuia în prima ligă. Rivaldinho a lovit în minutul 7, din pasa lui Gabi Iancu. Oaspeţii au reuşit egalarea în startul reprizei secunde, minutul 48, prin superbul şut al lui Alessandro Murgia.

După numai trei minute Narek Grigoryan a readus în avantaj gazdele, pentru ca în minutul 57 acelaşi jucător să centreze şi Rivaldinho să reuşească dubla, marcând cu o lovitură de cap.

Dragoş Iancu a marcat pentru sibieni în minutul 83, complicând finalul, dar Farul a câştigat întâlnirea, cu 3-2, şi a ajuns la 7 puncte în campionat, unde este pe locul 8. FC Hermannstadt ocupă poziţia a 14-a, cu 5 puncte.

 

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…”
Citește și