Închide meniul

Gică Hagi abia așteaptă să-l revadă pe Ovidiu Hațegan în teren: „Doamne ajută! Sperăm să se întoarcă!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 10 ianuarie 2023, 19:00

Gică Hagi abia așteaptă să-l revadă pe Ovidiu Hațegan în teren: Doamne ajută! Sperăm să se întoarcă!”

Gică Hagi, înainte de Farul - FCSB

Captură As.ro

Gică Hagi abia așteaptă să-l revadă pe Ovidiu Hațegan în teren!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Hațegan a dat, azi, primele teste fizice, după ce, pe 28 martie 2022, a suferit un infarct miocardic, din cauza căruia nu a mai putut arbitra.

Gică Hagi abia așteaptă să-l revadă pe Ovidiu Hațegan în teren

Gică Hagi (57 de ani) susține că își dorește să îl revadă cât mai repede, în teren, pe Ovidiu Hațegan, pe care îl consideră un arbitru foarte bun.

„M-am bucurat mult să îl văd. Doamne ajută, să îi urăm să vină, să fie lângă noi. Și ei fac parte din acest joc, sunt oameni importanți în teren, la fel ca jucătorii și antrenorii. Sperăm să se întoarcă pentru că e un arbitru și un om foarte bun”, a declarat Gică Hagi, la finalul amicalului Farul Constanța– FC Argeș, 4-1.

Ovidiu Hațegan: „Probabil că totul mi se întâmpla cu 10 ani mai devreme!”

„Da, mi s-a explicat medical. Dacă nu aveam viața pe care o aveam și modul echilibrat în care am trăit, probabil că totul mi se întâmpla cu 10 ani mai devreme. Fac parte dintr-un grup de oameni cu un grad ridicat de risc de depunere de colesterol pe arteră.

Reclamă

Nu am știut, este trecut. Facem analize medicale la șase luni. Din păcate, eu, nu altcineva, este vinovat. Poate că din ritmul de viață, din tot, am neglijat anumite lucruri, fiind cu colesterolul la nivelul superior, dar nu era ceva extrem de ridicat.

Eram la nivelul superior, puțin peste, uneori sub, dar colesterolul se depune mai repede pe arteră. 

Am făcut o placă de aterom, așa se numește, care mi-a blocat artera coronară dreaptă, mai mult de 90% și am făcut acest infarct.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost extrem de atent la tot ce am simțit și am ajuns la spital”, a spus Ovidiu Hațegan.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” Vezi toate știrile
Citește și