Închide meniul

Gică Hagi nu-l vrea pe jucătorul dat afară de Gigi Becali de la FCSB: „Noi am semnat deja pe postul ăsta!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 ianuarie 2023, 16:29

Gică Hagi nu-l vrea pe jucătorul dat afară de Gigi Becali de la FCSB: „Noi am semnat deja pe postul ăsta!

Gică Hagi, îngândurat după Farul - CFR Cluj 0-3

Gică Hagi / Hepta

Gică Hagi nu-l vrea pe jucătorul dat afară de Gigi Becali de la FCSB. Este vorba despre Radu Boboc, fundașul dreapta de 23 de ani care a bifat numai 10 apariții în tricoul roș-albastru în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a început „curățenia” de iarnă la FCSB, iar printre jucătorii cărora le-a fost reziliat contractul se numără și Radu Boboc.

Gică Hagi nu-l vrea pe jucătorul dat afară de Gigi Becali de la FCSB

Acum, tânărul jucător se află în căutarea unei noi echipe, după despărțirea forțată de vicecampioana României.

Recent, Gigi Becali a anunțat că se gândește să îl trimită pe Boboc înapoi la Farul.

„Pe Boboc i-l dau lui Gică înapoi”, a spus Becali, care a plătit 200.000 de euro pentru transferul fundașului de 23 de ani, vara trecută.

Reclamă

Gică Hagi a oferit un răspuns ferm când a auzit propunerea latifundiarului din Pipera.

„Nu vorbesc de jucători, de cine va veni. Noi am semnat deja pe postul ăsta, dacă vrei să îți dau un răspuns. Avem Sîrbu acolo, avem jucătorul pe care l-am semnat. Și Boli poate să joace acolo”, a spus Gică Hagi.

Farul l-a transferat în această iarnă pe Rolandas Baravykas (27 de ani), pe postul de fundaș dreapta. Pe poziția respectivă, „Regele” îl mai are la dispoziție pe Dan Sîrbu (19 ani). Tânărul fundaș a adunat deja 20 de apariții pentru Farul, în stagiunea curentă.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Boboc a jucat la Farul în perioada 2018-2022. La ora actuală, fundașul este cotat la 1 milion de euro de transfermarkt.com.

Radu Boboc, Marco Dulca, Bogdan Rusu şi Florin Achim sunt jucătorii care au plecat de la FCSB în această iarnă. Rachid Bouhenna și Răzvan Ducan sunt fotbaliștii rămași pe „lista neagră” a lui Gigi Becali.

Andrei Dumiter a rupt tăcerea, după ce a plecat de la FCSB

Andrei Dumiter n-a mai fost dorit la FCSB și a părăsit echipa după un an și jumătate. El fusese adus de la Sepsi, în schimbul a 350.000 de euro.

Dumiter și-a dorit enorm să vină la FCSB, dar accidentarea suferită înaintea actualului sezon i-a influențat decisiv soarta la clubul lui Gigi Becali.

Cu toate acestea, atacantul nu îl acuză pe patronul FCSB. Din contră, Andrei Dumiter a apreciat foarte mult că Becali n-a vorbit de rău despre el în spațiul public.

Andrei Dumiter nu s-a putut abține însă când a fost întrebat despre situația bizară de la FCSB. Roș-albaștrii au plecat în cantonamentul din Antalya fără antrenorul principal, Leo Strizu.

„Este un nou început pentru mine, abia aștept să înceapă meciurile oficiale. (N.r. – Despre plecarea de la FCSB) Eu sunt sigur că am luat decizia corectă. A fost o decizie comună, ei cumva îmi sugerau că este mai bine să plec, și eu voiam să plec, să nu mai stau și să nu joc. Au fost 6 luni foarte grele. Acum nu mai contează ce a fost, contează ce va fi.

Reclamă

Se știe foarte bine care a fost treaba și cu cei de la Sepsi. De atunci am vrut să am continuitate, să joc, știam că dacă mă duc la FCSB o să fie greu, dar am zis să mă duc, până la urmă, și să dau tot ce am mai bun pentru a reuși acolo. Multe lucruri nu mai sunt de spus. Acum sunt la FC Voluntari și vreau să îmi fac treaba ât mai bine.

Andrei Dumiter nu este supărat pe Gigi Becali: „Întotdeauna m-a lăudat”

(N.r. – Despre Gigi Becali) Până acum, niciodată nu a spus ceva rău de mine. În toate ziarele, chiar dacă ziariștii și moderatorii încercau să scoată ceva negativ de la dânsul, întotdeauna m-a lăudat. În vară, când m-am accidentat înainte de primul meci oficial, cred că s-a rupt totul.

După aceea s-au adus jucători pe acel post, pe bani foarte mulți. Am intrat, n-am reușit nici eu să fac mare lucru, nici n-am fost într-un context care să-mi dea foarte multă încredere și ritmul de joc de care aveam nevoie. Nu s-a mai avut răbdare, am fost trecut pe linie moartă și de acolo am decis că este mai bine să ne despărțim.

Sper să fie un restart pentru mine, de asta am venit la FC Voluntari. Domnul Ciobotariu m-a dorit foarte mult, iar asta a contat foarte mult pentru mine. Este foarte important să te vrea un antrenor la echipă.

(N.r. – FCSB, fără Leo Strizu în cantonament) Acum să zic că mă mai surprinde, aș minți. Nu mă surprinde situația pentru că așa s-a întâmplat de fiecare dată. Întotdeauna a fost ceva foarte imprevizibil acolo. Ce mai pot spune? Acum le doresc baftă și sunt focusat pe ce am de făcut aici”, a spus Andrei Dumiter, în exclusivitate pentru as.ro.

Recomandări
  • Gică Hagi nu-l vrea pe jucătorul dat afară de Gigi Becali de la FCSB
  • „Noi am semnat deja pe postul ăsta!”

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și