Închide meniul

Gică Hagi, anunț ferm înainte de ultimul meci al Farului din 2022: „Să terminăm anul așa cum trebuie!”

Cosmin Cioboată Publicat: 16 decembrie 2022, 10:43

Reclamă
Gică Hagi, anunț ferm înainte de ultimul meci al Farului din 2022: „Să terminăm anul așa cum trebuie!

Întrebarea care l-a uimit pe Gică Hagi, la conferinţa de presă de dinaintea duelului UTA - Farul

Gică Hagi, la conferința de presă / Captură Youtube

Gică Hagi a făcut un anunț ferm înainte de ultimul meci al Farului din 2022. Liderul din Liga 1 joacă astăzi pe terenul lui FC Voluntari, în etapa cu numărul 21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presiunea s-a mutat pe umerii „Regelui”, după ce echipa sa a fost egalată la puncte de CFR Cluj. Constănțenii continuă însă să fie pe primul loc, grație rezultatului favorabil din meciul direct cu campioana.

Gică Hagi, anunț ferm înainte de ultimul meci al Farului din 2022

Gică Hagi își dorește o victorie pe terenul lui FC Voluntari, însă anunță că misiunea nu va fi deloc ușoară.

„Este ultimul meci din acest an, este important din multe puncte de vedere. Este ultima impresie. În spate dacă ne uităm, vedem o vară și o toamnă foarte bună, unde am făcut ceva extraordinar.

Trebuie să încercăm să câștigăm, să facem un meci mare, contra unui adversar care este foarte bun acasă. Cu un antrenor care are experiență în prima ligă și cred că va fi o deplasare foarte grea.

Reclamă

Trebuie să facem un meci complet, să facem ambele faze. Nu ca la ultimul meci (n.r. – cu Hermannstadt, 0-4), unde defensiv am stat foarte prost. Sper să terminăm așa cum trebuie anul și să venim acasă cu cele trei puncte.

(N.r. – despre absența lui Mihai Popescu) Trebuie să găsesc soluții, nu putem să vorbim despre un jucător care nu va fi în lot la acest meci.

(N.r. – despre transferurile din iarnă) Nu pot să vorbesc despre ce va fi în iarnă. În primul rând, vin sărbătorile, după aceea vom vedea ce vom face. Vom analiza și vom trage concluziile”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare meciului FC Voluntari – Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec, reacţie savuroasă când a fost întrebat dacă pleacă de la Farul

Denis Alibec a avut o reacţie savuroasă când a fost întrebat dacă pleacă în această iarnă de la Farul. Atacantul de 31 de ani îşi doreşte să rămână la echipa lui Gică Hagi pentru a se lupta pentru titlu. Constănţenii sunt pe primul loc în Liga 1.

Alibec a fost pe lista de transferuri a Rapidului. Chiar Gică Hagi i-ar fi propus lui Adi Mutu să îl transfere pe al doilea golgheter al României, după Andrea Compagno de la FCSB.

Denis Alibec a ţinut să asigure că nu se grăbeşte să plece de la Farul. Chiar s-a amuzat copios când a fost întrebat despre un posibil transfer.

Deocamdată nu mă gândesc (nr. la un transfer), dar dacă domnul Hagi nu mă mai vrea o să plec. Vreau să stau aici până în vară, să ne luptăm la campionat, pentru că ăsta e obiectivul acum. Şi cred că putem face lucrul acesta. Avem echipă bună, tânără, şi cu siguranţă nu faţa din ultimul meci este a noastră„, a spus Denis Alibec la conferinţa de presă.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și