Închide meniul

Gică Hagi anunță că Adrian Mazilu poate ajunge un star: ”Este un crack, cum o zic spaniolii. A trecut de la nimic la foarte sus”

Dan Roșu Publicat: 14 aprilie 2023, 9:00

Reclamă

Gică Hagi susține că Adrian Mazilu poate ajunge un star în Liga 1 și la echipa națională. Jucătorul de 17 ani cotat la 400.000 de euro a marcat deja 6 goluri în acest sezon și e primul la toate testele Farului, după cum chiar ”Regele” a dezvăluit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”O să fie greu să îi ţinem. Mazilu a trecut de la nimic la foarte sus, aşa cum a făcut-o şi Tavi Popescu. Sunt jucători tineri, jucători foarte buni care trebuie să înveţe, să se dezvolte, să fie deschişi.

Gică Hagi anunță că Adrian Mazilu poate ajunge un star

În primul rând la ritmul jocului, la gândire, mişcare şi tehnică. Apoi, trebuie să înveţe şi partea defensivă pentru că în fotbalul modern trebuie să ştii şi să te aperi. Ambele faze trebuie să le ştii foarte bine.

Trebuie să fii un jucător de tranziţie. nu tiki-taka, ci tic-tac, cum zic eu. De la negativ la pozitiv să treacă foarte repede. Mazilu este de mic la noi în casă. A crescut, s-a dezvoltat foarte bine. A debutat la fel cum am făcut-o şi eu.

A debutat la 17 ani pentru că s-a dezvoltat fizic puţin mai târziu. A intrat şi n-a mai ieşit. La vârsta asta poţi să intri titular şi să rămâi acolo. Este un jucător complet. Este un crack, cum o zic spaniolii.

Reclamă

Dacă va progresa în continuare aşa cum trebuie, va fi un jucător foarte competitiv. Are calităţi native, nu trebuie lucrate. Ele se pot dezvolta uşor-uşor. Anul trecut la testele fizice a ieşit cel mai bun.

La toate testele pe care le-am dat, a fost primul. Depinde dacă pleacă în vară sau nu. Nu ştim ce se va întâmpla mâine. O să evaluăm ofertele, să vedem dacă sunt bune pentru jucător. Noi lucrăm pentru jucător”, a spus Hagi, citat de fanatik.ro.

Florin Gardoș a dezvăluit ce ar trebui să facă Adrian Mazilu pentru a deveni un jucător de națională

Florin Gardoș susține că Adrian Mazilu ar trebui convocat la echipa națională, dacă va reuși să se impună în primul „11” al Farului Constanța și va avea evoluții constante.

Reclamă 4 / 0/3

„Mazilu, 30 de milioane de euro? Depinde pe cine întrebi. Mi se pare că este matur pentru vârsta lui. El trebuie să rămână în primul «11», să aibă evoluții constante, ceea ce este destul de dificil la vârsta asta.

Dar dacă va reuși treaba asta, atunci îl văd la echipa națională. Pentru că eu așa văd treaba, dacă tot vrei să faci reconstrucție trebuie să-i împingi de la spate pe jucătorii ăștia tineri. Sigur, ca selecționer ai și responsabilitatea rezultatelor”, a declarat Florin Gardoș, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:26 VIDEOFanii lui PAOK sunt gata să sărbătorească titlul! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 1-0. Funsho a dat lovitura! Andrei Vlad a comis o gafă uriaşă 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:45 LIVE VIDEOAris – PAOK 1-2, finala campionatului, este acum în AntenaPLAY! Gol superb Taison! Răzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu! 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, acum în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei Vezi toate știrile
Citește și