Închide meniul

Gică Popescu, anunţ despre viitorul lui Adrian Mazilu: „Există şanse mari să fie ofertat”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2023, 10:46

Reclamă
Gică Popescu, anunţ despre viitorul lui Adrian Mazilu: „Există şanse mari să fie ofertat

Gică Hagi se îmbogăţeşte cu Adrian Mazilu

Adrian Mazilu, în timpul unui meci pentru Farul / Profimedia

Gică Popescu a făcut un anunţ despre viitorul lui Adrian Mazilu, puştiul de 17 ani care face senzaţie în atacul Farului. Adrian Mazilu a avut o „explozie” incredibilă şi a marcat deja 5 goluri pentru liderul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu e convins că dacă „perla” de 17 ani de la Farul va continua să joace la fel, atunci vor apărea cu siguranţă oferte din străinătate. În acest moment, Mazilu este cotat la 400 de mii de euro.

Gică Popescu, anunţ despre viitorul lui Adrian Mazilu

„Eu cred că evoluțiile pe care le-a avut Mazilu l-ar propune nu numai pentru echipa națională U21, ci de ce nu și pentru echipa națională mare, nu acum, dacă va continua să aibă evoluțiile pe care le-a avut în ultimele meciuri. Dacă va continua să marcheze, dacă va continua să fie unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, de ce să nu se gândească și la un debut în echipa națională mare? Și Hagi a debutat la 17 ani și mulți alți jucători au debutat la 17 ani. Perspective sunt pentru Mazilu, dar deocamdată nu cred că putem vorbi despre acest lucru. Ar fi foarte bine pentru el să facă pasul către naționala U21 la acest turneu final, ar fi un pas mare pentru el. De evoluțiile lui depinde acest lucru, selecționarea la echipa națională U21 sau dacă va rămâne în continuare la U19.

(n.r. întrebat dacă a fost contactat de cluburi din străinătate pentru Mazilu) În momentul în care ai o evoluție precum a avut în ultimele etape, e normal să se uite cluburi importante la evoluțiile lui, dar nu poți să te transferi în străinătate după ce ai marcat patru goluri. E nevoie de o evoluție bună constantă. Are marele avantaj că joacă la o echipă care este pe primul loc în Liga 1, o echipă care practică un joc care se pliază foarte bine pe calitățile lui Mazilu. În momentul în care el va continua să aibă evoluțiile pe care le-a avut până acum, există șanse mari să fie ofertat de cluburi din străinătate”, a spus Gică Popescu la prosport.ro.

Ciprian Marica a vorbit despre viitorul lui Adrian Mazilu

Ciprian Marica a vorbit despre viitorul lui Adrian Mazilu! Adrian Mazilu (17 ani) este unul dintre cei mai în vogă fotbaliști de la Farul Constanța, acesta reușind, în actualul sezon, să marcheze șase goluri.

Reclamă

„Nu că este la Farul, dar cred că acești puști de 17 ani, Adrian Mazilu, ar trebui să fie vioara întâi. De ce? Unu pentru că are vârsta, doi pentru că arată la vârsta lui calități pe care ceilalți nu le au și trei pentru că se află la echipa de pe primul loc, care dă drumul jucătorilor să plece.

Ochii sunt asupra lui, dar nu ar trebui să simtă o presiune în plus. Se vede că este cu o clasă peste ceilalți jucători. Are un antrenor care îi dă curaj, iar eu îl văd pe acest puști o țintă pentru toate cluburile care vin să vadă fotbaliștii din România.

La ce sume s-au vehiculat pe jucători în România, te poți gândi la orice. N-aș vrea să fiu penibil, să avansez vreo cifră, însă, da, este posibil să avem o surpriză și să fie cel mai scump transfer din istoria Ligii 1”, a declarat Ciprian Marica, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Gardoș a dezvăluit ce ar trebui să facă Adrian Mazilu pentru a deveni un jucător de națională

Florin Gardoș susține că Adrian Mazilu ar trebui convocat la echipa națională, dacă va reuși să se impună în primul „11” al Farului Constanța și va avea evoluții constante.

„Mazilu, 30 de milioane de euro? Depinde pe cine întrebi. Mi se pare că este matur pentru vârsta lui. El trebuie să rămână în primul «11», să aibă evoluții constante, ceea ce este destul de dificil la vârsta asta.

Dar dacă va reuși treaba asta, atunci îl văd la echipa națională. Pentru că eu așa văd treaba, dacă tot vrei să faci reconstrucție trebuie să-i împingi de la spate pe jucătorii ăștia tineri. Sigur, ca selecționer ai și responsabilitatea rezultatelor”, a declarat Florin Gardoș, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și