Închide meniul

Gică Hagi, aproape de o lovitură spectaculoasă pe piaţa transferurilor. „Regele” vrea să reinventeze un nou atacant

Dan Roșu Publicat: 16 noiembrie 2023, 15:42

Reclamă
Gică Hagi, aproape de o lovitură spectaculoasă pe piaţa transferurilor. „Regele vrea să reinventeze un nou atacant

Gică Hagi, aproape de o revenire spectaculoasă pe piaţa transferurilor

Gică Hagi, în timpul unui meci - Hepta

Gică Hagi e aproape de o lovitură spectaculoasă pe piaţa transferurilor. „Regele” vrea să îl aducă la Farul Constanţa pe Jefte Betancor, jucător care a fost dat afară de la CFR Cluj, cu o zi în urmă şi care a evoluat pentru dobrogeni, în sezonul 2021-2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi e cunoscut pentru felul în care „reinventează” jucătorii, iar spaniolul care a bifat 17 meciuri în acest sezon pentru CFR poate deveni înlocuitorul perfect al lui Denis Alibec, susţine prosport.ro.

Gică Hagi, aproape de o lovitură spectaculoasă pe piaţa transferurilor

Ibericul a marcat două goluri pentru CFR Cluj, dar a intrat într-un conflict cu Andrea Mandorlini şi nu a mai jucat pentru feroviari, tocmai, de la un meci disputat împotriva Farului.

Atacantul de 30 de ani cotat la un milion de euro a avut o campanie 2021-2022 cu 15 goluri şi două pase decisive, în cele 28 de meciuri adunate în tricoul Farului Constanţa.

Jefte Betancor s-a despărţit de CFR Cluj

Jefte Betancor s-a despărţit de CFR Cluj! Atacantul spaniol de 30 de ani nu va mai continua în Gruia, după ce la ultimele meciuri nu a mai fost inclus în lotul lui Andrea Mandorlini.

Reclamă

La meciul dintre CFR Cluj şi Farul Constanţa de la finalul lunii octombrie, Jefte Betancor a fost înlocuit la pauza meciului şi nu a mai rămas la stadion până la finalul partidei, el plecând mai devreme. Din acel moment, antrenorul italian nu s-a mai bazat pe el.

„Mulțumim, Jefté Betancor! Clubul CFR 1907 Cluj și atacantul Jefté Betancor au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului.

Revenit în Gruia în această vară, Jefté a bifat 17 partide în tricoul alb-vișiniu, fiind autorul a două goluri și a două pase decisive. Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi dorim multă baftă în carieră!”, a anunţat CFR Cluj, pe pagina de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Jefte Betancor a fost trasferat de CFR Cluj în vara anului 2022 de la Farul Constanţa, în schimbul a 300.000 de euro. În a doua parte a sezonului trecut, el a fost împrumutat la Pafos, în Cipru. În vară, el a revenit în Gruia, evoluând în 17 meciuri în acest sezon.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și