Închide meniul

Jefte Betancor s-a despărţit de CFR Cluj! Anunţul oficial al clubului din Gruia

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 noiembrie 2023, 13:25

Jefte Betancor s-a despărţit de CFR Cluj! Anunţul oficial al clubului din Gruia

Jefte Betancor s-a despărţit de CFR Cluj

Jefte Betancor, în meciul CFR Cluj - Farul, ultimul său meci în tricoul formaţiei din Gruia / Profimedia

Jefte Betancor s-a despărţit de CFR Cluj! Atacantul spaniol de 30 de ani nu va mai continua în Gruia, după ce la ultimele meciuri nu a mai fost inclus în lotul lui Andrea Mandorlini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La meciul dintre CFR Cluj şi Farul Constanţa de la finalul lunii octombrie, Jefte Betancor a fost înlocuit la pauza meciului şi nu a mai rămas la stadion până la finalul partidei, el plecând mai devreme. Din acel moment, antrenorul italian nu s-a mai bazat pe el.

Jefte Betancor s-a despărţit de CFR Cluj!

La câteva săptămâni de la acel eveniment, CFR Cluj a anunţat în mod oficial că s-a despărţit de atacantul care a marcat două goluri în 17 partide pentru formaţia din Gruia. Cele două părţi au ajuns la o înţelegere amiabilă în ceea ce priveşte rezilierea contractului:

„Mulțumim, Jefté Betancor! Clubul CFR 1907 Cluj și atacantul Jefté Betancor au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului.

Revenit în Gruia în această vară, Jefté a bifat 17 partide în tricoul alb-vișiniu, fiind autorul a două goluri și a două pase decisive. Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi dorim multă baftă în carieră!”, a anunţat CFR Cluj, pe pagina de Facebook.

Reclamă

Jefte Betancor a fost trasferat de CFR Cluj în vara anului 2022 de la Farul Constanţa, în schimbul a 300.000 de euro. În a doua parte a sezonului trecut, el a fost împrumutat la Pafos, în Cipru. În vară, el a revenit în Gruia, evoluând în 17 meciuri în acest sezon. El a marcat 2 goluri şi a oferit 2 pase de gol. Potrivit transfermarkt.com, cota lui de piaţă în acest moment este de un milion de euro.

Neluţu Varga a numit jucătorul cu care CFR Cluj va ataca titlul

Neluţu Varga nu şi-a pierdut răbdarea cu Yevgen Konoplyanka. Ucraineanul adus în vară a evoluat doar în patru meciuri în acest sezon pentru formaţia din Gruia, din cauza problemelor medicale pe care le-a avut. Patronul celor de la CFR Cluj nu vrea ca ucraineanul să fie forţat, astfel încât Andrea Mandorlini îl va folosi numai în momentul în care acesta va fi refăcut complet.

Reclamă 4 / 0/3

În plus, Varga este convins că Yevgen Konoplyanka va fi arma secretă a clujenilor în lupta la titlu, mai ales în play-off:

„Vreau să vă anunț care e situația lui Konoplyanka. Am vorbit cu el, iar el a vorbit și cu antrenorul. Nu se pune problema ca el să îmi fie o țeapă ca Baptista. El a avut ghinion cu o accidentare. Când trebuia să revină sută la sută tot apăreau niște probleme. Și am decis să nu îl mai forțăm, pentru că nu vreau să pierd banii aiurea cu el. Am niște salarii de achitat, nu mici, iar eu vreau să și profit de pe urma prezenței acestui jucător la CFR.

Așa că am avut răbdare cu el, iar acum el o să intre. Antrenorul este cel care o să decidă când. Konoplyanka este refăcut, iar eu vă asigur că in play-off o să fie arma noastră secretă. L-am adus să facă diferența prin calitățile sale și o să îl vedeți în play-off că o să fie unul dintre oamenii noștri de bază”, a spus Neluţu Varga, pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și