Închide meniul

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Feyenoord şi Heerenveen, pe urmele lui Adrian Mazilu

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 martie 2023, 10:00

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Feyenoord şi Heerenveen, pe urmele lui Adrian Mazilu

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură de piaţa transferurilor

Adrian Mazilu, în timpul meciului Farul - Sepsi 2-0 / Hepta

Gică Hagi este aproape de a da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Adrian Mazilu e dorit de Feyenoord şi Heerenveen, liderul şi echipa de pe locul 10 din Olanda. Puştiul de 17 ani al lui Hagi este cotat la 100.000 de euro, dar Regele va cere cu siguranţă un număr cu mai multe zerouri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform playsport.ro, Hagi nu vrea să îl lase încă să plece pe Mazilu, fiind convins că nivelul de joc îi va creşte, iar suma de transfer va putea să fie una mult mai mare în viitor, după ce devine jucător de bază la Farul Constanţa.

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Hagi l-a luat pe Mazilu la echipa mare în vara lui 2022, în cantonamentul de la Braşov. El s-a integrat deja în primul 11 al liderului şi a marcat trei goluri, două în Liga 1 şi unul în Cupa României. Destul pentru ca Feyenoord şi Heerenveen să pună ochii pe el.

Mazilu arată mai bine de la un meci la altul. În duelul cu Sepsi, el a stabilit scorul final, 2-0, după o acţiune superbă pe partea dreaptă, finalizată perfect, cu un şut în plasa laterală.

„Mazilu e pe drumul bun, e un băiat foarte serios, foarte talentat. Uşor uşor se adaptează la nivelul primei ligi. El iese în evidenţă pentru că marchează, îi place golul. Vede poarta, aşa cum şi Denis o vede. De-abia a debutat în prima ligă, trebuie să ştim să gestionăm. E într-o formă foarte bună, jucăm la 3 zile”, a spus Hagi, după meciul cu Sepsi.

Reclamă

Adrian Mazilu a explicat golul fulminant marcat în Farul – Sepsi 2-0

Adrian Mazilu a explicat golul fulminant marcat în Farul – Sepsi 2-0. Tânărul fotbalist al celor de la Farul a avut o execuție extraordinară la golul de 2-0 pentru formația de la malul mării. În prezent, Farul se află pe primul loc din Liga 1, cu 61 de puncte obținute după 28 de meciuri jucate.

„Sper ca, de acum încolo, să mai marchez așa goluri. Mă antrenez foarte bine și sper că s-a văzut și în seara asta. Exersez de foarte mult timp, chiar și de la juniori, aceleași execuții. Ne-am unit cu toții să câștigăm meciul. Nu mi-e frică să ies la luptă, pentru că e fotbal.

Nu contează că sunt copil, încerc să dau tot ce am mai bun. Domnul Hagi mi-a spus, la vestiar, că, dacă încep să ne atace, trebuie să fiu schimbat. Tactic era mai bine, pentru că a băgat un fundaș.

Reclamă 4 / 0/3

E destul de dificil să jucăm din trei în trei zile. Trebuie să ne odihnim bine, pentru că e un meci destul de greu (n.r. cel cu U Cluj). O luăm pas cu pas, fiecare meci este important.

3-4 echipe foarte bune sunt acolo sus. Ar fi un vis foarte frumos (n.r. să câștige titlul). Mereu mi-am dorit să câștig campionatul la seniori”, a declarat Adrian Mazilu, la finalul partidei cu Sepsi, pentru digisport.ro.

Adrian Mazilu, produs al academiei lui Gică Hagi

Mazilu este un alt produs al academiei de fotbal a lui Gică Hagi. Puștiul de 17 ani a fost debutat de „Rege” la prima echipă a Farului în iulie 2022, la meciul cu CFR Cluj, scor 0-0, din Cupa României.

Adrian Mazilu este nelipsit de la naționalele de tineret ale României. Ultima oară, puștiul lui Hagi a fost convocat la selecționata U18, alături de care a jucat mai multe meciuri amicale în toamna anului trecut.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și